05 / 07 / 2024

Beykoz'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! Çubuklu ve Tokatköy’de dönüşüm başlıyor!

Beykoz'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! Çubuklu ve Tokatköy’de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Başkan Alaattin Köseler’e depreme dayanıklı güvenli konutlar için kentsel dönüşüm çalışmalarının önünü açacak yetki verildi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi Meclisi Temmuz ayı çalışmalarını tamamladı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre mecliste Beykoz Belediye başkanı Alaattin Köseler’e depreme dayanıklı güvenli konutlar için kentsel dönüşüm çalışmalarının önünü açacak yetki verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları…

Beykoz Belediyesi Meclisi 2024 yılı Temmuz ayı çalışmalarını tamamladı. Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in başkanlığında gerçekleştirilen Temmuz ayı toplantısında öncelikli olarak bir önceki meclis tutanağı oylandı ve gruplar adına söz alan meclis üyeleri, Beykoz ilçesinin hizmet gündemi ve geleceğine ilişkin konuşmalar gerçekleştirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre meclis genel kurulu, Beykoz ilçesindeki kentsel dönüşüm projelerinde gerekli işlemleri yürütmek ve uygulamaları yapmak için gündemde yer alan maddeleri oylayarak, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e yetki verdi.

Beykoz da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! Çubuklu ve Tokatköy’de dönüşüm başlıyor!

Aktarılan bilgilere göre Çubuklu Riskli Alana (A Bölgesi) ilişkin mevzuat çerçevesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Beykoz Belediye Başkanlığı arasında ortak projeler geliştirmek, kat karşılığı, intifa hakkı tesisi karşılığı inşaat yapım, hasılat paylaşımı dahil sözleşmeler, protokoller düzenlemek ve imzalama amacıyla Beykoz Belediye Başkanı Köseler’e yetki verilmesi, oy birliğiyle meclisten geçti.

Beykoz Tokatköy Rezerv Yapı Alanı Kentsel Dönüşüm Uygulamaları ile Çubuklu Mahallesi Riskli Alan (B Bölgesi) Kentsel Dönüşüm Uygulamaları için Başkan Köseler’e yetki verilmesine de oy birliğiyle onay verildi.

Beykoz Belediyesi Meclis üyeleri ayrıca “15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü”, “KKTC 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı”, “Lozan Barış Antlaşması’nın 101. Yılı” ve “Srebrenitsa Soykırımı'nı Anma Günü”  konularında duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Beykoz Belediyesi söz konusu görüşmelerden sonra 1 aylık resmi tatile girdi.

Özgür Karabat'tan asgari ücret çıkışı: Asgari ücretliler 191 maaşla sadece 1 ev alabiliyor!

Kira artışında sular durulmuyor! Şimdi de tavan zam oranının revize edilmesi isteniyor!

9 Temmuz BİM kataloğu! Yağlı Tost Peyniri 1500 gr 249 TL, Tereyağı 1 Kg 289 TL, Sek Yarım Yağlı Yoğurt 5 Kg 149 TL!


Geri Dön