29 / 04 / 2024

günışığı konakları ödeme planı

günışığı konakları ödeme planı

Güvensa Yapı Günışığı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Günışığı Konakları Büyükçekmece Projesi'nde 850 bin dolar!

Konut teslimlerinin konutun alımından 6 hafta sonra gerçekleştirildiği Günışığı Konakları Büyükçekmece Projesi'nde 300 bin dolar peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

Büyükçekmece Gün Işığı Konakları fiyat listesi! 30 ay 0 faiz ile!

Konak alanlarının 570 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Büyükçekmece Gün Işığı Konakları'nda fiyatlar 850 bin dolardan başlıyor...

Gün Işığı Konakları Güvensa Yapı'da 850 bin dolara!

570 metrekare natamam konakların 850 bin dolardan satışa sunulduğu Gün Işığı Konakları Konakları Güvensa Yapı'da banka kredisi kullanmak mümkün...

Büyükçekmece Gün Işığı Konakları 'nda 850 bin dolar!

Maksimum konut fiyatının 1 milyon 300 bin dolar olarak belirlendiği Büyükçekmece Gün Işığı Konakları 'nda 30 aya kadar 0 faiz ile vade yapılıyor...

Günışığı Konakları Güvensa Yapı İnşaat'ta 300 bin dolar peşinat!

Banka kredisinin kullanılabildiği Günışığı Konakları Güvensa Yapı İnşaat projesinde firma bünyesinde 30 aya 0 faiz oranı ile vade yapılıyor...

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası için son 7 gün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme kampanyası Mart ayı itibariyle başladı. Borcun tamamının kapatılması halinde yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya için son 7 gün...  

Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 10 gün sonra bitiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) erken ödeme indirim kampanyası 2020 Mart ayı itibariyle başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 20 oranında indirimin yapıldığı kampanya 10 gün sonra sona eriyor. Kampanya kapsamında tam 57 proje bulunuyor. 

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün!

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faizde son gün.. Faiz kampanyası bugün sona eren Validebağ Konakları'nda satışlar devam ediyor. 

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Emlak vergisi son ödeme günü 2016!

Tüm gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi için ödeme dönemi devam ediyor. Ödemeler için mükellefler bağlı olunan ilçe belediyesine gidebiliyor. Peki, emlak vergisi son ödeme günü 2016 ne zaman?

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları'nın inşaatı başladı!

Serdivan sırtlarında,Sapanca Gölü manzarasına hakim, Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serdivan Gölbaşı Konakları inşaata başladı… Projede 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarası bulunuyor.

Emlak vergisi 2. taksit son ödeme günü ne zaman?

Emlak vergisi, gayrimenkuller için her sene ödeniyor. Verginin 2. taksit ödemeleri ise Kasım ayı itibariyle başladı. Peki, emlak vergisi 2. taksit son ödeme günü ne zaman?

Emlak vergisi en son ödeme günü 2015!

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Verginin ikinci taksitleri Kasım'da ödeniyor. Peki, emlak vergisi en son ödeme günü 2015 ne zaman?

Konut kredisi ödeme günü değişikliği yapılabilir mi?

Konut kredisi, satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi türü oluyor. Tüketiciler kredi sürecinde bazı hak ev sorumluluklara sahip olmuş oluyor. Peki, konut kredisi ödeme günü değişikliği yapılabilir mi?

Emlak vergisi ödeme son günü 2015!

Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. İlk taksitler için emlak vergisi ödeme son günü 1 Haziran 2015...

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman 2015?

Bina veya arazinin maliki, intifa hakkı sahibi, her ikisi de yoksa bina veya arazide malik gibi tasarruf edenler emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, emlak vergisi son ödeme günü ne zaman 2015?

günışığı konakları ödeme planı Haberi

günışığı konakları ödeme planı

Büyükçekmece'de yükselen Günışığı Konakları, Güvensa Yapı tarafından inşa ediliyor. Güvensa Yapı Günışığı Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 


263 bin metrekare arsa alanından oluşan Güvensa Yapı Günışığı Konakları içerisinde 121 villa bulunuyor. 570-650-950metrekarelik alana sahip 3 katlı konaklardan meydana gelen Güvensa Yapı Günışığı Konakları satılık villa fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. 


Güvensa Yapı Günışığı Konakları fiyat listesi!

520 metrekarelik villaların fiyatları 850 bin dolardan,

570 metrekarelik villaların fiyatları 980 bin dolardan,

700 metrekarelik villaların fiyatları 1 milyon 50 bin dolardan,

1000 metrekarelik villaların fiyatları 1 milyon 300 bin dolardan başlıyor. 


Güvensa Yapı Günışığı Konakları ödeme koşulları!

Güvensa Yapı Günışığı Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 30 ay faiz uygulanmıyor.  


Güvensa Yapı Günışığı Konakları ne zaman teslim?

Güvensa Yapı Günışığı Konakları ne zaman...