05 / 05 / 2024

günışığı sitesi beylikdüzü

günışığı sitesi beylikdüzü

Demir İnşaat'ın hayata geçirdiği Günışığı Sitesi'nin havadan videosunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi. Proje; Beylikdüzü'nde yer alıyor

2024'te kaç gün tatil yapacağız! Resmi tatiller kaç gün olacak?

2024 senesi, birçok resmi tatili barındıran ve çalışanlar için tatil yapma fırsatı sunan bir yıl olacağı açıklandı.. Bu sene, 15 resmi tatil günü bulunuyor. Yapılacak olan bu tatillerden 8'i dini bayram olduğu , 5'ü ise milli bayramlar olarak kutlanacağı kaydedildi.  İşte haberin detayları...

Devlet Su İşleri personel alımında resmen son 5 gün! Sınavsız ve mülakatsız personel alımında bu tarihi aman kaçırmayın

Devlet Su İşleri personel alımında resmen son 5 gün... Sınavsız ve mülakatsız personel alımında bu tarihi aman kaçırmayın...

Devlet Su İşleri personel alımı için son 9 gün! Sınavsız ve mülakatsız personel alımında bu tarihi sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımı için son 9 gün... Sınavsız ve mülakatsız personel alımında bu tarihi sakın kaçırmayın...

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Beylikdüzü'ne metro hattı için kaynak bekleniyor!

Beylikdüzü Hedef Büyütüyor” sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ''Beylikdüzü metro hattı, projelendirme süreçlerini geçti. Bu hat 10-12 sene önce bitirildi ancak kaynak gerekiyor'' diye konuştu.

Beylikdüzü Gürpınar'da dönüşüm başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki hukuki engeller mahkeme kararıyla kaldırıldı.

Emlak vergisi ödemelerinde son 10 gün!

Emlak vergisi ödemelerinde son 10 gün kaldı. Henüz ödemelerini yapmamış olan mükelleflerin bu süre zarfı içinde vergi borcunu ödemeleri gerekli..

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 10 gün!

2017 yılı Mayıs ayı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisi için son 10 gün kaldı. Henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin bu süre içinde ödemelerini yapmaları gerekli..

günışığı sitesi beylikdüzü Haberi

günışığı sitesi beylikdüzü
 Günışığı Sitesi projesinin havadan videosu için...