29 / 04 / 2024

Günpark Vadi Konakları fiyat listesi

Günpark Vadi Konakları fiyat listesi

Günpark A.Ş. tarafından inşa edilen Günpark Vadi Konakları 4 ay sonra teslim edilecek. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor ve 850 bin TL'ye kadar çıkıyor. İşte detaylar...

Saklı Vadi Konakları: Hem ormanın hem üniversitenin yanı başında! 

Burçlar Yapı’nın İstanbul’un en güzel semtlerinden Çekmeköy'de hayata geçirdiği Saklı Vadi Konakları projesi, hem ormanın hem üniversitenin yanı başında yükseliyor..

Günpark Vadi Konakları'nda 350 bin TL'ye 2+1!

Günpark A.Ş. tarafından inşa edilen Günpark Vadi Konakları 4 ay sonra teslim edilecek. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor ve 850 bin TL'ye kadar çıkıyor. İşte detaylar...

Saklı Vadi Konakları görücüye çıkıyor!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor.

Saklıvadi Konakları projesi 11 Mayıs'ta tanıtılacak!

Saklıvadi Konakları’nda metrekare fiyatı 5.500 TL’den başlıyor. Anlaşmalı bankalar dışında da “yarısı peşin, kalanı vade farksız 24 ay” seçenekleri de satış alternatifleri olarak sunuluyor. Proje 11 Mayıs 2016, Çarşamba günü kamuoyuna tanıtılacak.

Saklı Vadi Konakları basın toplantısı 11 Mayıs'a ertelendi!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor. Saklı Vadi Konakları’nın basın toplantısı 11 Mayıs 2016 tarihine ertelendi.

Saklı Vadi Konakları basın toplantısı 4 Mayıs'ta!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor.

Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları fiyatları!

7 blok halinde yükselen Papatya Vadi Konakları toplam 130 adet daireden meydana geliyor. Düzlem Yapı Papatya Vadi Konakları fiyatları 363 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede toplam 130 adet daire yer alıyor. Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Papatya Vadi Konakları ödeme planı!

Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Papatya Vadi Konakları ödeme planı kapsamında 24 aya varan taksit imkanı sağlanıyor.

Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Dairelerin 2+1' den 4+1 dublekse kadar değişiklik gösterdiği proje Düzlem Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar vade sağlanıyor.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi!

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde Kalekent projesinin hemen güneyinde inşa ediliyor. Proje 9 blok halinde yükseliyor.

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü!

Toplam 130 adet konuttan meydana gelen Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü'nde projesi otopark, fitness center, yeşil alan, güvenlik, sauna, yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, çocuk parkı yer alıyor...

Beylikdüzü Altın Vadi Konakları görselleri!

İstanbul Avrupa yakasında yükselen Beylikdüzü Altın Vadi Konakları görsellerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Altın Vadi Konakları' nda 1+1'den 5+1' e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Günpark Vadi Konakları fiyat listesi Haberi

Günpark Vadi Konakları fiyat listesi

Günpark Vadi Konakları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Günpark A.Ş. imzası taşıyan Günpark Vadi Konakları toplam 16 adet daire ve 8 adet dükkandan meydana geliyor. Proje bin 500 metrekare inşaat alanına, 680 metrekare arsa alanına sahip. 

Günpark Vadi Konakları'nda 2 oda 1 salon ve 4  oda 2 salon daire tiplerine yer veriliyor.  Projede daire alanları 102 metrekareden başlıyor ve 180 metrekareye kadar çıkıyor. Günpark Vadi Konakları'nda bulunan dükkanların genişlikleri ise 36,45 metrekare ile 60 metrekare arasında tasarlanıyor. 


Günpark Vadi Konakları fiyatları 350 bin TL'den başlıyor ve 850 bin TL'ye kadar çıkıyor. 4 ay sonra konut teslimlerin gerçekleşeceği Günpark Vadi Konakları'nda kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Günpark Vadi Konakları'nda daire sahiplerine 7/27 güvenlik ve lobi hizmeti gibi donatılar sağlanıyor. 

Günpark...