29 / 04 / 2024

Günsan Elektrik portekiz gezisi

Günsan Elektrik portekiz gezisi

Anahtar ve priz sektörünün önde gelen markalarından Günsan Elektrik, düzenlediği satış kampanyası çerçevesinde 40 iş ortağını, 25 – 29 Eylül tarihleri arasında 4 günlük bir Portekiz gezisiyle ödüllendirdi.

İstanbul'da bugün bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak...

İstanbul ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler ve sokaklar vatandaşların gündeminde yer alıyor. İstanbul'da bugün (16 Ocak Salı) günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar BEDAŞ açıkladı. İşte haberin detayları...

Yeni Peugeot E-208, gelecek sene Türkiye'de...

Türkiye'de gelecek senenin ilk çeyreğinden itibaren satılmaya başlanacak olan yeni Peugeot E-208 güçlü elektrik motoru ile dikkatleri çekmekte. Peugeot, ilk zamandan itibaren tamamen elektrikli olan Peugeot E-208 seçeneğini sunmakta. Yeni Peugeot E-208, gelecek yıl yollarda olacak. İşte ayrıntılar..

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da 14 ilçeye elektrik verilemeyecek!

BEDAŞ her gün İstanbul’da yaşayanlar için güncel elektrik kesintileri hakkında bilgilendirme yapıyor. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 7 Ekim (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...

Çiftçiler dikkat! Küçükbaş hayvan yetiştiricileri hibe desteği veriliyor!

Gübre, elektrik, yem gibi maliyetlerdeki büyük artışlar nedeniyle zorlanan üreticilere yeni tesis, tesislerin tamamlanması ve modernizasyonu için 7 milyon liraya kadar hibe desteği verilecek.

Güncel elektrik faturası nasıl öğrenilir? Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023?

Elektrik faturalarının belli bir ödenme tarihi vardır. Eğer bu süre aşılırsa ne olur? Peki Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023? İşte yanıtlar!

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Elektrik faturası her ay harcadığınız elektrik miktarına göre Elektrik faturanız, 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaşır. İşte” Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?” yanıtı!

Türkiye, Avrupa'nın en ucuzu oldu! İşte konutlarda ödenen o fiyatlar...

Toptan gaz fiyatlarında yaşanan yükseliş sebebiyle 2021 itibariyle Avrupa ve Türkiye'de tüketilen doğalgaz fiyatı tarihin en yüksek seviyelerini gördü. Elektrik fiyatlarında da aynı durum görülüyor. Peki Türkiye'de ve Avrupa'da fiyatlar nasıl? İşte ayrıntılar...

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi  Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  İlknur Temel tarafından kuruldu.

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Ankapark'a elektrik pazartesi verilecek!

Eğlence parkı Ankapark'a 45 günlük kesintinin ardından pazartesi günü elektrik verilmesi bekleniyor...

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Biyan tarafından kuruldu.

Ayazdağ İnşaat Gıda Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazdağ İnşaat Gıda Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Taş tarafından kuruldu.

Günsan Elektrik portekiz gezisi Haberi

Günsan Elektrik portekiz gezisi


Anahtar ve priz sektörünün önde gelen markalarından Günsan Elektrik, düzenlediği satış kampanyası çerçevesinde 40 iş ortağını, 25 – 29 Eylül tarihleri arasında 4 günlük bir Portekiz gezisiyle ödüllendirdi.


Çok sayıda bayinin bir araya geldiği geziye Günsan Satış Direktörü Vedat Yazar ve diğer üst düzey yöneticiler de katıldı. İş ortaklarıyla bütünleşebilmeyi hedeflediklerini söyleyen Günsan Elektrik Satış Direktörü Vedat Yazar, bu tip gezilere bakış açılarının bir aile olarak birlikte ve keyifli zaman geçirmek olduğunu ifade etti.


Her yıl düzenli olarak bu tip kampanyalar düzenlediklerini ileten Yazar “Seyahat etmek yoğun iş temposuna kısa bir mola vermek, yılın yorgunluğunu atmak ve birlikte yeni yerler görmek, yeni deneyimler kazanmak bizim için motive edici oldu. Bayilerimizin katılımı ile bugüne kadar pek çok seyahat düzenledik ve hepsinde birçok...