05 / 05 / 2024

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi Zeytinburnu'nda 1 milyon 20 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de açıldı.

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması mecliste!

Eskişehir'e endüstri serbest bölgesi kurulması ve organize sanayi bölgelerinde yönetim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Kocaeli Gölcük'teki bir alan Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi. Karar bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Baykar Makina'nın Arnavutköy'deki arazisi Özel Endüstri Bölgesi oldu!

İnsansız hava aracı projeleriyle ön planda olan Baykar Makina'ya ait arazi, Cumhurbaşkanı Kararı'yla İstanbul Özel Endüstri Bölgesi kapsamına alındı. Özel endüstri bölgelerine dahil edilen firmalar önemli imkanlar buluyor. 

Emg Endüstri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emg Endüstri İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güneş tarafından kuruldu.

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Gürkan tarafından kuruldu.

Aliağa'daki endüstri bölgesi projesi mecliste!

İzmir Aliağa'da bulunan endüstri bölgesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

MEC Makina ve Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MEC Makina ve Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Çelik tarafından kuruldu. 

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Nazım Güneş tarafından kuruldu.

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi Haberi

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi 1 milyon 20 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de açıldı. 

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi iş konusu; Her türlü endüstri sanayi ve iş makineleri cihazları ile bunlara ait yedek parçaları teçhizat ve ekipmanlarının alımını satımını pazarlamasını ithalatını ihracatını ve dahili ticaretini yapmak ve pazarlamasını yapmak ve 5.2.2015 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,


Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi Adres; Seyitnizam Mah.Demirciler Sit.5.Cad.No.37...