05 / 07 / 2024

Güral Otomotiv ümitköy plazası

Güral Otomotiv ümitköy plazası

Ankara Ana Bayii olan ve satış rekorlarıyla ard arda Türkiye birinciliği elde eden Güral Otomotiv'in, Ümitköy'deki plazası görkemli bir törenle hizmete girdi. Yüzlerce seçkin konuğun katıldığı açılış töreni, renkli görüntülere sahne oldu.

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abit Çeliktenyıldız, Jeesica Marrufo ve Songül Öztürk ortaklığında kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Otomotiv üretimi yüzde 29 oranında arttı, ihracat ise geriledi!

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) verilerine göre, otomotiv üretimi 4 aylık dönemde 295 bin adete ulaştı. İhracat ise dolar bazında yüzde 0,6 oranında geriledi.

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

Yrc Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrc Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de Ergin Yarıcı tarafından kuruldu.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Ekesanlar Temizlik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ekesanlar Temizlik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekesanlar Temizlik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baba tarafından kuruldu.

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Altınsuyu tarafından kuruldu.

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dereli tarafından kuruldu.

Güral Otomotiv ümitköy plazası Haberi

Güral Otomotiv ümitköy plazası

1992 yılında üc kişiyle yola çıkan Göral Otomotiv Aü. 300 klslye ulasan güdü ekibiyle, yeni plazasına kavuştu. Yönetim kurulu başkanlığını M. Nezih Allıoglu'nun yaptığı Göral Otomotlv'ln Ümltköy Plaza'sı, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. 


Törene Fransız otomotiv devi Peugeot'nun Türkiye Genel Müdürü Marc Bergerettl, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Ozdeblr Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yasar cok sayıda sivil toplum kurulusu temsilcisi, sanayiciler, iş adamları, cemiyet hayatının tanınmış İsimleri ile Allıoğlu ailesinin yakın dost ve akrabalarından oluşan cok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta tüm konuklarıyla tek tek İlgilenen Nezih Allıoğlu. kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.


Star...