16 / 05 / 2024

GÜRAL VİT Arya serisi

GÜRAL VİT Arya serisi

Güral Vit, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek hem ulusal hem de uluslararası 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da iddalı ve birbirinden farklı tasarımlarıyla yer almaya hazırlanıyor.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesin Okşar tarafından kuruldu. 

Esahan İnşaat Emlak Hayvancılık Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esahan İnşaat Emlak Hayvancılık Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Genç tarafından kuruldu. 

Naci Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini açıkladı!

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Türkiye'de meydana gelen depremlere ilişkin paylaşımlarda bulundu. Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini, fay hatlarıyla birlikte açıkladı...

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Kemerburgaz’da imar affı fırsatçılarına göz açtırılmıyor!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, imar affı uygulamasını fırsat bilerek Hazine arazileri üzerine kaçak yerleşimler yapanlara göz açtırmıyor.

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Perakende Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevilay Kabakkaya tarafından kuruldu. 

Gürcistan'ın Türk çimentosuna tarife dışı kısıtlama uyguladığı iddiası!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs yaptığı açıklamada Gürcistan'ın Türk çimentosuna ambargo uyguladığını söyledi.

İller Bankası ihalesine şaibe gölgesi düştü!

İller Bankası tarafından satışa çıkarılan taşınmazların ihalelerine şaibe gölgesi düştü. Şartnamede yer alan muğlak ifadeler dolayısıyla ihaleye iktidara yakın firmaların katılabileceği uyarıları yapıldı.

Günaylar Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Günaylar Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalım, Ömer Gültay Yalım ve Oktay Yalım ortaklığında kuruldu. 

GÜRAL VİT Arya serisi Haberi

GÜRAL VİT Arya serisi

Güral Vit, 24 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek  hem ulusal hem de uluslararası 27. Seramik  Banyo Mutfak  Fuarı UNICERA’da iddalı ve birbirinden farklı tasarımlarıyla yer almaya hazırlanıyor.


“Değişen ve Gelişen Marka Güral Vit” sloganı ile yola çıkan Güral Vit, sadece zerafeti ile değil benzersiz tasarımları ve sağlığı ön plana çıkaran yenilikçi ürünleriyle müşteri memnuniyetini daha da yükseklere taşıyor.


Güral Vit, Geliştirdiği Yeni Serileri ile Banyoların Vazgeçilmezi olmayı hedefliyor 


GÜRAL VİT’ten Arya ve Nova Serisi…

Bu yıl sektörde fark yaratacak, yenilikçi ürünleriyle Fuara katılan Güral Vit en dikkat çekici ürünlerinden; Arya Asma Klozet, ve Nova Kanalsız Doğrudan Yıkamalı Asma Klozet başta olmak üzere ziyaretçilerin ihtiyaçlarına cevap verecek.  2012 Red Dot tasarım ödüllü tuvaleti WC Health’ i...