09 / 05 / 2024

gürallar kartal lapis han

gürallar kartal lapis han

Çeşitli sosyal olanağın yer aldığı Gürallar Yapı Kartal Lapis Han projesinde yer alan ofisler 2014 yılının Mart ayında teslim edilecek...

Lapis Han ödeme koşulları!

Banka kredisine uygun olan Lapis Han ödeme koşulları kapsamında 14 ay 0 faiz ile vade yapılıyor. Projede fiyatlar 276 bin 165 liradan başlıyor...

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi Mayıs'ta hazır!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortaklığıyla hayat verilen Gökdeniz Kartal projesinde örnek daire inşaatına başlandı. Kartal'da konumlandırılan projenin 2 + 1 tipindeki örnek dairesi Mimar Alphan Kutval imzasını taşıyacak.

Gökdeniz Kartal projesi 2016'da tamamlanacak!

Kartal'ın dönüşüm projelerinden biri olan Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından yapılan Gökdeniz Kartal, 204 konuttan oluşuyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi Mayıs'ta açılıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’da örnek daire inşaatı başlıyor. Mimar Alphan Kutval tarafından dizayn edilecek 2+1 tipindeki örnek daire Mayıs ayında ziyaretçilere açılacak.

Gökdeniz Kartal projesinde 4 farklı kampanya imkanı!

Gülsa inşaat - Bay Yapı Ortaklığı ile Kartal Esentepe'de hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde alıcılar için 4 farklı kampanya imkanı sunuluyor. Kampanyaların Mayıs-Haziran gibi sona ermesi planlanıyor.

Gürallar Grubu'ndan Kütahya OSB'de yeni fabrika!

Gürallar Grubu 'na ait LAV Cam Ambalaj Fabrikası açılışı yapıldı. Vali Şerif Yılmaz ve beraberindeki heyet fabrikayı gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Gürallar'dan cam ambalaja ve turizme yatırım!

Sofra camı markası LAV’la önemli bir başarı yakalayan Gürallar, şişe ve kavanoz gibi cam ambalaj üretmek için dev bir yatırıma başladı. 750 milyon liraya ulaşacak yatırım 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.

Gürallar'ın Maldivler'de inşa edeceği otel Mayıs 2017'de açılacak!

Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, geçen yıl yüzde 30 büyüme kaydettiklerini, bu yıl da yatırımlara devam edeceklerini ifade ederek, “Yatırım yapmadan geçirdiğimiz yıl yok” dedi

Gürallar'dan Maldivler'e 150 milyon dolarlık otel!

Gürallar Grubu, turizm markası Alibey Hotels and Resorts'u Maldivler'e taşıyor. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, Maldivler'de proje için bir ada satın aldıkları söyledi.

Gökdeniz Kartal'da Sevgililer Günü'ne özel peşinatsız ödeme fırsatı!

Gökdeniz Kartal’da Sevgililer Günü’ne özel 7- 28 Şubat tarihleri arasında ‘peşinatsız ev sahibi olma’ fırsaı sunuluyor. 204 konutluk butik bir proje özelliği taşıyan projede ‘Gök’ ve ‘Deniz’ olmak üzere 26 katlı 2 blok bulunuyor.

Burdur OSB Gürallar'a 12 parsel sattı, şimdi Ülker'in peşinde!

BUTSO Başkanı Keyik, birinci organize sanayi bölgesinin dolması üzerine başladıkları ikinci OSB'de 12 büyük parsel sattıklarını, Gürallar'ın cam eşya ve soda için yer aldığını, şimdi Ülker'i getirmek için girişimlerde bulunduklarını söyledi

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

Gökdeniz Kartal'da fiyatlar 332 bin TL'den başlıyor!

Kartal Esentepe Mahallesi'nde yükselen Gökdeniz Kartal projesi Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı ile yükseliyor. Gökdeniz Kartal'da 1+1 dairelerin fiyatları 332 bin TL'den başlıyor

gürallar kartal lapis han Haberi

gürallar kartal lapis han

Gürallar Yapı imzası ile hayata geçirilen Lapis Han projesi, İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. 32 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen projede 160 adet ofis ve 40 adet mağaza bulunuyor.


2014 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Lapis Han projesinde yer alan ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.


Ofis fiyatlarının 280 bin liradan başlangıç gösterdiği Lapis Han projesinde  kapalı yüzme havuzu, fitness center, video ve konferans salonu, resepsiyon, etüt, kreş, her katta kat bahçesi, sauna, vitamin bar, güvenlik, toplantı salonları ve asansör yer alıyor.



0216 577 10 00

www.gurallaryapi.com

Esra Nur...