13 / 05 / 2024

gürallar kartal

gürallar kartal

Lapishan Kartal Ofisleri'nde yer alan ofislerin fiyatları 2 gün öncesine kadar 280 bin TL'den başlıyordu. 280 bin TL'lik ofislerin bitimiyle ofis fiyatları 290 bin TL'ye yükseldi

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

En stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Yılın en stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Gökdeniz Kartal projesi yılın en stil konut ödülü aldı!

Kartal'ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi'nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

gürallar kartal Haberi

gürallar kartal


Lapis Han projesi, Gürallar Yapı tarafından Kartal'da yükseliyor. Ofis ve mağazalardan oluşan Lapishan projesinde teslimlerin Nisan 2014'te yapılması planlanıyor. 


Ofis fiyatlarının 290 bin liradan başladığı Lapishan Kartal'da ofislerin alanları 57 metrekareden başlıyor. Lego ofislerin alanları ise 2 bin metrekareye kadar ulaşıyor. 


Kartal Lapis Han'da ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında yüzde 50 banka kredili ödeme yapılıyor. Geri kalan kısmı ise 3'er aylık taksitlendirmeyle ödeniyor. 


Lapishan Kartal Ofisleri kapsamında sauna, fitness center, yüzme havuzu, kreş, avlu, kafeler, ATM'ler, copy center, restoranlar, otopark, banka şubesi, vale yer alıyor. 


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: