02 / 05 / 2024

Gürbağ Avrocity rezidans

Gürbağ Avrocity rezidans

Gürbağ Grup tarafından hayata geçirilen Avrocity projesi içerisinde daire, villa, otel, ofis, rezidans ve AVM bulunduruyor. Gürbağ Avrocity projesi Irak Ülke' sinin Duhok İl'inde yer alıyor.

Selam Rezidans Yunuseli ile rezidans konforu!

Bugüne kadar 2 binden fazla konut üreten Murat Özer İnşaat, 'Selam Rezidans' markasıyla Bursa Yunuseli'nde yeni bir dönem başlatıyor. Projelendirilmesinden anahtar teslimine kadar her aşamasında büyük titizlik gösterilen Selam Rezidans projesi 151 daire ve AVM'den oluşuyor.

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marka Rezidans Bursa projesinde ödeme kampanyası 29 Ocak'a kadar devam ediyor...

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları!

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor .Mar Yapı imzası taşıyan G-Yoo Güneşli Rezidans projesinde farklı ödeme seçenekleri yer alıyor.

Borncity Rezidans İzmir fiyat!

Borncity Rezidans İzmir fiyat listesi 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Borncity Rezidans İzmir projesi Mart 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Gürbağ Grup'tan Şanlıurfa'ya 2 bin 500 konutluk proje yatırımı!

Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, ''Şanlıurfa ve Cezayir'de yeni konutlar üreteceğiz. Şanlıurfa'da 2 bin 500 konutluk yatırım ile orada yaşayan farklı gelir gruplarına yönelik bir proje ürettik''dedi.

Mylife Rezidans Söke ev fiyatları!

Mylife Rezidans Söke ev fiyatları 130 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Mylife Rezidans Söke projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Ncadde Ottoman Esenyurt satış fiyatları!

Ncadde Ottoman Esenyurt satış fiyatları 174 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 427 rezidansın yer aldığı Özyurtlar Ncadde Ottoman projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

AcarBlu Residence Beykoz fiyatları!

AcarBlu Residence Beykoz fiyatları 450 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. 240 rezidans daireden oluşan AcarBlu Residence projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor...

Gürbağ Grup Cezayir'de konut yapıyor!

Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, yeni dönemde Şanlıurfa ve Cezayir'de devlet ihalesiyle konut yapacakları, Dohuk'ta 10 bin konutluk projelerinin devam ettiğini söyledi.

Referans Güneşli Rezidans teslim tarihi!

Referans Güneşli Rezidans projesinde konut fiyatları 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Referans Güneşli Rezidans projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Gürbağ Avrocity rezidans Haberi

Gürbağ Avrocity rezidans

Gürbağ Avrocity projesinde 1 milyon 367 bin alanda yer alıyor. Projede 6 bin 728 yüksek standartlı konut, 420 adet rezidans, 93 adet villa, AVM, ofis binası, otel bulunmaktadır.


Gürbağ Avrocity projesinde sosyal etkinlik olarak; fitness center, spor salonu, supermarket, semt çarşısı, kreş bulunuyor. Ayrıca polis merkezi, sağlık ocağı ve itfaiye de yer alıyor.


Gürbağ Avrocity projesinde toplam 10 bin konut bulunuyor. Projenin daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi.Dairelerin inşaat alanı 1 milyon metrekare olarak belirlendi.


Gürbağ Avrocity projesinde rezidanslarda daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Projedeki her daireye ait 2 araçlık kapalı garaj, spa ve fitness centre, yüzme havuzu bulunuyor.


Gürbağ Avrocity projesinde 4 adet villa bulunuyor. Projenin villalara ayrılan inşaat alanı 52 bin 200 metrekare...