01 / 05 / 2024

Gurbetçiler Ankaraya yatırım mı yapıyor

Gurbetçiler Ankaraya yatırım mı yapıyor

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeler gurbetçinin yatırım tercihini de değiştirdi. 'Bir gün yeniden dönme' umuduyla yurtdışında çalışan gurbetçiler, başkentteki konut projelerinden ev almaya başladı.

İçinde kiracı olan evi almak mantıklı mı? Şimdi konuta yatırım zamanı mı? Aman dikkat!

Konuta yatırım yapacak kişiler, bu yatırımın mantıklı olup olmadığını araştırırken; kiracılı ev satın alma konusu da merak ediliyor. 61,2 bin takipçili Piyasa Kurdu / Borsa, X sosyal medya hesabından konut yatırımı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Yatırım yapmadan nasıl para kazanılır? İşte yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri...

Yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için kullanılan bazı yöntemler...

Avrupa’da yaşayıp Euro’ya yatırım yapan gurbetçilere kötü haber! Zamanında dönüş yapsaydınız kazanacaktınız

Dolar ile Euro’nun 20 yıl sonra eşit seviyeye gelmesini değerlendiren Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Başlevent, Euro’ya yatırım yapanların neden kaybettiğini açıkladı.

Türkiye’ye yatırım yapan gurbetçiler çok doğru bir iş yaptı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, "Gayrimenkul alarak Türkiye’de yatırım yapan gurbetçilerimiz hem memleketleri için hem de kendileri için çok doğru bir iş yaptı" dedi...

2017’de melek yatırımcılar 66 girişime yatırım yaptı!

İş fırsatına yatırım yapan, şirketlerin büyümeleri ve gelişmeleri için sermaye sağlayan kişiler olan melek yatırımcıların oluşturduğu ekosistem giderek büyüyor. Melek yatırımcılar, 2017’de 66 girişime toplamda 26,4 milyon dolar yatırım yaptı.

Faize hassas kişiler gayrimenkul yatırımını tercih ediyor!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Utku, "Toplumun faize hassas kesimleri alternatif yatırım araçlarına yöneliyor. Gayrimenkul, altın, döviz gibi enstrümanlar tercih ediliyor." dedi.

Gurbetçiler emlak yatırımlarını askıya aldı!

Gurbetçiler önceki yıllarda emlak alanında ciddi bir yatırım yaparken bu yıl ülkede yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı yatırımlarını askıya aldı.

Araplar Ordu'ya yatırım için geliyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Arabistan’dan gelen ziyaretçiler sadece turizm açısından değil, yatırım için de geliyor. ‘Ne yapabilirizin’ peşindeler.” dedi.

Orta gelir grubu gayrimenkul sertifikasıyla yatırım imkanı bulacak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, gayrimenkul sertifikasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özen Kuzu, "Gayrimenkul sertifikası ile orta gelir grubuna sahip kişiler de yatırım yapma imkanı bulacaklardır. "

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere 7 tavsiye!

Gayrimenkul yatırımı, eskiden bu yana en güvenli ve kazançlı yatırımdır. Gün geçtikçe de önemi artmaya devam etmektedir. Özellikle dövizde yaşanan dalgalanmalar ve belirsizliklerden dolayı kişiler gayrimenkule daha fazla yönelmektedir.

Gayrimenkul, Isparta'da iyi bir yatırım aracı!

Hazırda parası olan kişiler başka illerde altın, döviz ve bankaların mevduat hesaplarını yatırım aracı olarak değerlendirirken Isparta’daki en önemli yatırım aracı ise gayrimenkul olarak görülüyor.

Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı açıldı!

Adana’da düzenlenen ”1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı” açıldı.Gayrimenkul Yatırım Fuarı, ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşturdu.

Gurbetçiler Ankaraya yatırım mı yapıyor Haberi

Gurbetçiler Ankaraya yatırım mı yapıyor

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeler gurbetçinin yatırım tercihini de değiştirdi. 'Bir gün yeniden dönme' umuduyla yurtdışında çalışan gurbetçiler, başkentteki konut projelerinden ev almaya başladı.Sayısı gün geçtikçe artan marka projelerin cazibesi gurbetçileri de etkiliyor. 


Türkiye'deki konut projelerinin gurbetçilerin de dikkatini çektiğini kaydeden Şahika Grup Yapı ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "Türkiye'de inşaat sektörü kat ettiği büyük yolla Avrupa ile yarışır hale geldi. Birbiri ardına inşa edilen markalı konut projeleri, ülkedeki konut anlayışım değiştirirken, Avrupa'da yaşayan Türkler'i de etkiledi. Yatırımı kendi ülkesine yapmak isteyen gurbetçiler, hem yatırım hem de kesin dönüş zamanı geldiğinde oturmak için konut projelerini tercih ediyor" dedi. 


DAHA ÇOK KAR ETTİLER 

Altuntaş, döviz fiyatlarının Türk Lirası karşısındaki rekor yükselişinin de gurbetçilerin yatırımım etkilediğini ifade ederek şunları söyledi: "Dövizin artmasından yurtdışında yaşayan Türk yatırımcıların...