02 / 05 / 2024

Gürbüz Çapan esenyurt

Gürbüz Çapan esenyurt

CHP Esenyurt Gençlik Kolları tarafından Kıraç Joy Tesisleri'nde organize edilen kahvaltılı çalışma toplantısında konuşan Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, yeni dönemin Esenyurt Belediyesi'ne dair projelerini sıraladı.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2016'da en çok konut Beylikdüzü ve Esenyurt'ta arandı!

Emlakjet.com'un verilerine göre 2016 yılında İstanbul'da en çok konut araştırması yapılan iki ilçe Beylikdüzü ve Esenyurt oldu.Emlakjet.com, TÜİK Aralık ayı konut satışı verilerinin açıklanması paralelinde 2016 yılına ait genel verilerini değerlendirdi.

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Beylikdüzü ve Esenyurt konut yatırımcılarına kazandıracak!

Uzmanlar İstanbul’u oluşturan 39 ilçe içerisinde en yüksek büyüme hızına sahip bölge olarak Beylikdüzü ve Esenyurt'u gösteriyor. Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman, 5 yıl içinde konut fiyatlarının yüksek olacağını söylüyor.

Teras Gökyüzü Narlıdere satılık daire!

İzmir İl 'i Narlıdere İlçe' sinde yükselen proje toplam 91 adet daireden meydana geliyor. Teras Gökyüzü Narlıdere satılık daire fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Gürbüz Çapan esenyurt Haberi

Gürbüz Çapan esenyurt

ÇAPAN: ESENYUR'TU DÖNÜŞTÜRECEĞİZ Birinci önceliğinin iki masa kurmak olduğunu ifade eden Çapan, Göç ve İnanç Masaları'nın Türkiye'deki bütün CHP'li belediyelerde uygulanacağını ifade etti. 


"CHP İKTİDARINDA ÜLKENİN SORUNU KALMAYACAK" CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Sadık Özmat'ın açılış konuşmasıyla başlayan programa yaklaşık 300 Esenyurtlu genç katıldı. CHP'ye yapılan eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Özmat, "Bizi eleştiriyorlardı 'siz Sivas'ın ötesine geçemiyorsunuz' diye. Bugün, CHP 76 milyon metre karenin her santimetresine gitmektedir. Bize bu eleştirileri yapanlar şimdi oralara gidemiyorlar. Buradan ifade etmek istiyorum; CHP olarak bütün gençlere sözümüz şudur; CHP iktidarında 12 Eylül'ün ürünü YOK kalkacak, tarihin çöp sepetine atılacaktır. 


Gençler üniversitelerde söz ve karar sahibi olacak, yönetimde söz alacak. Askerlik önce 9 aya, sonra 6 aya indirilecek. CHP iktidarında atama bekleyen öğretmen kavramı olmayacaktır,...