03 / 05 / 2024

Gürbüz Refioğlu

Gürbüz Refioğlu

Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Refioğlu hayatını kaybetti. Aynı zamanda Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi olan Refioğlu'nun cenazesi, 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü öğle namazının ard

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

SASA Erdemoğlu Holding'in Adana'daki kreş ve gündüz bakımevinin temeli atıldı!

SASA Erdemoğlu Holding tarafından Adana'da inşa edilecek kreş ve gündüz bakımevinin temel atımı törenle yapıldı. 

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Tüfekçioğlu tarafından kuruldu.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gürbüz Bektaş'ın olmasına karar verdi.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gülöz Otomotiv Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülöz Otomotiv Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 800 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Gülöz tarafından kuruldu. 

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Gürbüz Refioğlu Haberi

Gürbüz Refioğlu
Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi, Gürbüz Refioğlu vefat etti. 


Oğlu Atilla Refioğlu, eşi Ayterim Refioğlu ve Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş. ile Odin Gemi İşletmeciliği Denizcilik Dış Ticaret Pazarlama Turizm Finansal Danışmanlık Hiz. A.Ş. tarafından verilen ilanda 18 Mayıs 2012 Cuma günü vefat eden Gürbüz Refioğlu'nun cenazesinin 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü Erenköy Galip Paşa Camii'nden öğle namazını müteakip kaldırılarak Küçükyalı Aile Mezarlığı'na defnedileceği açıklandı. 


Ailesi tarafından cenazeye çelenk gönderilmemesi, arzu edenlerin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği veya Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunması rica...