30 / 06 / 2024

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Gürel tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Ilhan Feyzi Gürel kimdir? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor?

Ilhan Feyzi Gürel hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ilhan Feyzi Gürel’in hayatı...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Mass Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mass Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ünal Gümüş tarafından kuruldu.

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Gökhan Doğan ve Hamza Bölek ortaklığında kuruldu.

Soydaş Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soydaş Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Ömer Soydaş tarafından kuruldu.

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Metin Güler tarafından kuruldu.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenap Aras ve Gökhan Umuç ortaklığında kuruldu. 

Fiha Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiha Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bayrak Güngör tarafından kuruldu.

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Haberi

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Gürel tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu. 


Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat Malzemeleri Alanında İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  İzolasyon ve Yalıtım malzemeleri  Alanında a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu,...