15 / 05 / 2024

Güreli Mali Müşavirlik iletişim

Güreli Mali Müşavirlik iletişim

Yeşil yapı Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil Yapı Güreli Mali Müşavirlik ile anlaştı. Söz konusu anlaşmanın detayları haberimizde yer alıyor.

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Güral tarafından kuruldu.

Yeminli ve serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları Aralık'ta! Hemen başvuru tarihlerine bakın! 

TÜRMOB, bu senenin üçüncü dönem yeminli mali müşavirlik sınavlarının 2-11 Aralık'ta Ankara'da, serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavlarının da 16-17 Aralık'ta gerçekleştirileceğini açıkladı. İşte başvuru tarihleri...

Gen Harita Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Harita Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Günaydın tarafından kuruldu.

Mass Müşavirlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mass Müşavirlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Efkan Ok tarafından kuruldu.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Gvn Tasarım Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Gvn Tasarım Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Güven kuruldu.

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Defne Güven Meriç tarafından kuruldu.

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Güreli Mali Müşavirlik iletişim Haberi

Güreli Mali Müşavirlik iletişim

Yeşil Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Denetimden Sorumlu Komite'nin önerisi doğrultusunda, Şirketimiz 2014 yılı hesaplarının, Sermaye Piyasası Mevzuatı esaslarına uygun olarak denetimini gerçekleştirmek üzere, Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin bağımsız dış denetim şirketi olarak seçilmesine ve bu hususun yapılacak olan ilk genel kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir.


Gereği bilgilerinize arz...