17 / 05 / 2024

Gürerim İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gürerim İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gürerim İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yeşim Gürer tarafından 500 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Küçükçekmece, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Daşdemir tarafından kuruldu.

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Alparslan tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Çengel tarafından kuruldu.

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Göksoy tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Akbaba tarafından kuruldu.

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Eğitmen tarafından kuruldu.

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Akyol tarafından kuruldu.

Olesya Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Olesya Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cumali İnce tarafından kuruldu.

Gürerim İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gürerim İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gürerim İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yeşim Gürer tarafından 500 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Küçükçekmece, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Gürerim İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Merkez Mahallesi, Pınar Sokak,...