27 / 04 / 2024

Gürgen Öz tarihi eser bir evde mi oturuyor

Gürgen Öz tarihi eser bir evde mi oturuyor

Gürgen Öz, Nişantaşı’nda bulunan ve ikinci dereceden tarihi eser olan apartmandaki dairesine sekiz yıl önce taşınmış. Öz, “Hayalimde şehrin hafızasını anlatan karakteristik bir yapı vardı çünkü” diye anlatmaya başlıyor." dedi.

Vedad Gürgen: 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde 650 bin bağımsız bölümü yıktık. Bu alınmış iyi bir yol ama halen yetersiz. Bu konuyla ilgili şu anda 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz" dedi.

Gökyüzü Bahçeleri Rezidans teslim tarihi!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Gökyüzü Bahçeleri Rezidans teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Proje Ankara'nın en yeşil binası olarak basına tanıtılıyor.

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi!

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi 2019 yılı sonu olarak belirtiliyor. Gökyüzü Bahçeleri projesinde 175 konut yer alıyor...

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Söylemez ve Muhammed Emin Ceyhan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece Bizimevler Güzelce teslim tarihi!

Büyükçekmece Bizimevler Güzelce teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. İhlas Yapı projesi Bizimevler Güzelce, 980 daire ve 35 dükkandan meydana geliyor...

DOKA, Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi'nde güvenli çözümler sunuyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sanayi yatırımlarından biri olan ve Türkiye’nin gübre ithalatında önemli bir açığı kapatarak gübre üretimi gerçekleştirilecek Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi inşaasına DOKA, özel ve güvenli çözümler sunuyor.

Bizim Evler Güzelce teslim tarihi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alacak olan proje 9 konut bloğu ve 1 ticaret bloğu şeklinde yükselecek. Bizim Evler Güzelce teslim tarihi kapsamında 2018 yılı ortasında yapılması planlanıyor.

İhlas Bizim Evler Güzelce teslim tarihi!

İhlas Bizim Evler Güzelce teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projenin konut alanı 180 bin metrekareden oluşuyor.

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi açıldı!

Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de katıldı...

Manisa Yunusemre Gündüz Bakımevi hizmete açıldı!

Yunusemre Belediyesi adına MAYEB A.Ş’nin işlettiği Kaynak Mahallesi Yunusemre Gündüz Bakımevi’nin açılışı gerçekleştirildi. İşte Kaynak Mahallesi Yunusemre Gündüz Bakımevi’nin açılış töreni...

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Narlıdere Teras Gökyüzü ne zaman teslim?

İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükselen proje Uzunyayla Group tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam toplam 91 adet daireden oluşuyor. Peki Narlıdere Teras Gökyüzü ne zaman teslim?

Narlıdere Teras Gökyüzü Evleri fiyat!

Narlıdere Teras Gökyüzü Evleri fiyat listesi 450 bin liradan başlıyor. Uzunyayla Group imzasını taşıyan Teras Gökyüzü Evleri projesinde 91 daire yer alıyor...

Gürgen Öz tarihi eser bir evde mi oturuyor Haberi

Gürgen Öz tarihi eser bir evde mi oturuyor

Karşısına 1930’larda inşa edilmiş, dışardan görüp mimari detaylarına hayran kaldığı bu bina çıkınca tereddüt etmeden hemen en üstteki satılık daireyi gezmek istediğini söylemiş. Çatı katının Çamlıca’dan Levent İş Kuleleri’ne kadar uzanan panoramik görüntüsünden çok etkilenmiş.


Sohbet sırasında yakında yeni bir romantik komedi filmine başlayacağının, “Karanlık Köy” adlı psikolojik gerilim türünde bir de roman yazdığını söylüyor ünlü oyuncu: “Nevrotik’ten sonraki ikinci kitabım. Bu kitap, çok sevdiğim iki şehir arasında yazılıyor. Bazen Berlin’de kiraladığım evde, bazen burada...” Sabahları erkenci olmayı hiç başaramadığını anlatan Öz, üç bardak filtre kahve içmeden güne başlayamıyormuş.



EŞYALARIN BİR KISMI BERLİN BİT PAZARINDAN

100 m2’lik daire, salon ve iki odayı birbirine bağlayan uzun bir koridor, küçük bir mutfak ve bir banyodan oluşuyor. 2.80 metrelik tavanları ile dikkat çeken mekan,...