29 / 04 / 2024

Gürhan Ceviz

Gürhan Ceviz

K1 Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Kartal, Şaban Özdemir, Gürhan Ceviz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Gürhan Ötün tarafından kuruldu.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Yeni Kömürhan Köprüsü 15 Aralık'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgede 16 ilin ulaşım ağını güçlendirmesi planlanan Yeni Kömürhan Köprüsü'nün 15 Aralık'ta açılacağının müjdesini verdi.

Yeni Kömürhan Köprüsü'nde birleşmeye 198 metre kaldı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin batı ve güneydeki kentlere ulaşımı açısından stratejik bir konuma sahip "Yeni Kömürhan Köprüsü Bağlantı Tüneli ve Yolu"nda fiziki gerçekleşme yüzde 90 oranına ulaştı.

Gürhan Organizasyon ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürhan Organizasyon ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülhan Murat Lale tarafından kuruldu.

Gürhan Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürhan Mühendislik İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atila Gürhan tarafından kuruldu...

Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan 11 Kasım 2019'dan sonra çalışamayacak!

İNTES Başkan Vekili Gürhan Özdemir, 1 Kasım 2019'dan itibaren mesleki yeterlilik belgesi olmayan inşaat işçilerinin şantiyelerde çalıştırılamayacağını açıkladı.

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Kılıç ve Gürhan Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Ankara Nallıhan Çayırhan TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor. 

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Gürhan Bakırküre tarafından kuruldu. 

Zebrano1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zebrano1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürhan Güney tarafından kuruldu. 

Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Metin Gürhan tarafından Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gürhan Ceviz Haberi

Gürhan Ceviz
K1 Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Kartal, Şaban Özdemir, Gürhan Ceviz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


K1 Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken , konut, işyeri inşaatları yapmak.bina, mesken, fabrika, alt yapı, üst yapı projesi oluşturmak ve üst yapı inşaatı yapıp satmak,satın aldığı ve kat karşılığı taahhütte bulunduğu arsalar üzerine inşaatlar yaparak bunların tümünü ve bağımsız bölümlerini satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her...