05 / 07 / 2024

GÜRİŞin enerji üretimi

GÜRİŞin enerji üretimi

GÜRİŞ Holding, yeşil enerji santrallerine bir yenisini daha ekledi. GÜRİŞ Holding, RES, HES ve JES olmak üzere toplam sekiz santralden elde ettiği enerji üretimini 1.400.000.000kWh/yıl ulaştırdı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi mart ayında artış gösterdi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin mart ayına ilişkin mevsimselliklerden arındırılmış olarak inşaat üretim verilerini açıkladı. Buna göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, mart ayında önceki aya göre yüzde 0,1 kadar yükseldi.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahit Ercan Altıntaş tarafından kuruldu.

Gür İnşaat Turizm Tekstil Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür İnşaat Turizm Tekstil Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Savaş tarafından kuruldu.

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Avrupa'da Haziran ayında inşaat üretimi 0,6 arttı!

Avrupa İstatistik Ofisinin bugün açıkladığı ilk tahmini verilerine göre, inşaat üretimi, geçen yılın Haziran ayına kıyasla ise yüzde 0,6 arttı. İşte o haber...

6 çocuk annesi Mülkiye Gür inşaat ustalığı yapıyor!

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan Mülkiye Gür, yaptığı işle herkesin ilgisini çekiyor. Mülkiye Gür, eşi Aslan Gür’ün 18 yıl önce mide ameliyatı olduğunu bu nedenle bir süre çalışamadığını belirtti.

Yapıgür İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıgür İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Didem Çevik tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, İkinci İlkokul Caddesi'nde kuruldu.

Rusya, Türk Akımı görüşmelerine devam etmek istiyor!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi görüşmelerine devam etmek için hazır olduklarını bildirdi.

Sivas Gürün'de 2 yılda 320 konut inşa edildi!

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe merkezinde yapımı devam eden inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. ”İlçemizde inşaat sektöründeki canlanma özellikle son iki yılda, kendini çok ciddi oranda göstermeye başladı." dedi.

Sivas Gürün'de inşaat sektörü canlandı!

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe merkezinde yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu. Çiftçi, Karatepe ve Pınarönü mahallelerinde yapımı süren 2 ayrı konut inşaatını gezdi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kastamonu Yenice'deki gölet inşaatı sürüyor!

Kastamonu’nun Hanönü ilçesi Yenice köyü gölet inşaatı devam ediyor. Hükümetimizin güzel projelere destek verdiğini ifade eden Uçar, Yenice Gölet’inin bittiği zaman güzel bir yatırım olacağını ifade etti. Uçar, "Köylülerimize hayırlı olsun" dedi.

Güriş Holding, Kanije Rüzgar Enerji Santrali'ni tamamladı!

Türkiye’de inşaatı devam eden rüzgar santralleri içinde en büyük paya sahip olan Güriş Holding, 64 MW’lık kapasiteye sahip olan Kanije Rüzgar Enerji Santrali’ni (RES) tamamlayarak devreye aldı.

GÜRİŞin enerji üretimi Haberi

GÜRİŞin enerji üretimi

Kahramanmaraş’ta bulunan Tahta Hidroelektrik Santrali’ni de bünyesine katan GÜRİŞ Holding, RES, HES ve JES olmak üzere toplam sekiz santralden elde ettiği çevreye saygılı enerji üretimini 1.400.000.000kWh/yıl ulaştırdı. GÜRİŞ İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Müşfik H. Yamantürk, “Küresel ısınmanın sadece Türkiye için değil, tüm dünya için tehdit oluşturduğu bir ortamda alternatif kaynaklardan enerji üreterek, ülkemizin enerjide dışa bağımlılığının azaltılmasına katkı sağlıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.


Türkiye’nin önde gelen yenilenebilir enerji üreticisi GÜRİŞ Holding, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ın Kadirli ilçesinde bulunan Tahta Çay üzerinde yer alan Tahta Hidroelektrik Santrali (HES)’ni bünyesine kattı. 12.3MW kurulu güce sahip olan Tahta HES’in yıllık ortalama üretim kapasitesi 53.400.000kWh.


Geçtiğimiz yıllarda Ankara/Kalecik ve Mersin/MUT’ta da peş peşe iki HES’i bünyesine katan GÜRİŞ Holding, üç adet...