02 / 05 / 2024

Gürkan Özçelik biyografi

Gürkan Özçelik biyografi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürü Gürkan Özçelik kimdir? Gürkan Özçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tapu Sermaye İşletmesi Müdürü Gürkan Özçelik biyografisi..

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Gamze Özçelik köy hayatını seçti!

Şehrin gürültüsünden bunalan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor. Eski oyuncu Gamze Özçelik, soba başında çekildiği fotoğrafını "Köy hayatını seçti" notuyla paylaştı.

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Mehmet Özçelik: Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor!

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

Özçelik İnşaat'tan İzmir Torbalı'ya sağlam binalar!

İzmir Torbalı'da faaliyet gösteren Özçelik İnşaat yeni projeler geliştiriyor. Özçelik İnşaat Genel Koordinatörü Oktay Özfalcı, firmanın projelerini ve hedeflerini anlattı.

Mehmet Özçelik: Akıllı şehirlere önem veriyoruz!

Özçelik "Sosyal konut üreten bir kuruluş olarak, akıllı şehirlerin ve akıllı konutların gelecek zaman diliminde daha çok konuşulacağını, insan hayatına daha çok gireceğini ve sektörün de buna göre kendi tasarımını revize edeceğine inanıyoruz" dedi

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti!

Kale Grubu Başkan Yardımcısı Tarık Özçelik ve Kale Grubu mensuplarından Nur Özçelik'in babası Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti. Cenaze bugün öğle vakti Balıkesir Paşa Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Mehmet Özçelik kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim kurulu üyeliklerine TOKİ tarafından aday olarak gösterilen isimler arasında yer alan Mehmet Özçelik kimdir? Mehmet Özçelik, hangi işlerde görev aldı?

Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir?

Doğul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Hasan Hüsnü Güzelöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüsnü Güzelöz, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde? İşte Hasan Hüsnü Güzelöz...

Gürkan Kula kimdir?

Mimar Gürkan Kula kimdir? Mimar Gürkan Kula bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürkan Kula, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gürkan Kula...

Gürkan Özçelik biyografi Haberi

Gürkan Özçelik biyografi

Gürkan Özçelik kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürü Gürkan Özçelik, 1977 yılında Ankara da doğdu. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. 


2005 yılında Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek lisans eğitimini tamamladı.


2000-2003 yılları arasında özel sektörde faaliyet gösterdi. 2003-2014 yılları arasında TKGM nin çeşitli birimlerinde görev yaptı. 

21/08/2014 tarihinde Döner Sermaye İşletme Müdürü olarak atanmıştır. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürü Gürkan Özçelik evli ve 2 çocuk...