30 / 04 / 2024

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Unus tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ümraniye, Tepe Üstü Mahallesi'nde kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uyanık tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Teen İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teen İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güllü tarafından kuruldu.

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Budak tarafından kuruldu.

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Unus tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ümraniye, Tepe Üstü Mahallesi'nde kuruldu.


Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlüinşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsave araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde veyurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montajişleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj vegöletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiyesınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşlarıtarafından kapalı...