03 / 05 / 2024

Gürmar karşıyaka şubesi

Gürmar karşıyaka şubesi

Perakende sektörünün önde gelen firmalarından Gürmar A.Ş, Karşıyaka'da 4'ncü, İzmir'de 21'inci şubesini Şemikler'de açtı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, indirimli fiyatların sürekli olacağı dile getirildi.

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

İzmir Karşıyaka Tramvayları imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka Tramvayları Yapım İşi kapsamında Karşıyaka Tramvay güzergahının kara tarafında kalan kısmının imar planlarına işlenmesine ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalesi Haziran'da!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın yapımına engel!

Göztepe ve Alsancak Stadları için yapılan müracaat Konak Belediyesi'nden sorunsuz olarak geçti. Ancak Karşıyaka Belediyesi, imar planlaması düzenleme müracatına meclise hiç taşımadan olumsuz görüş bildirdi.

Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftası!

İzmir'e yapılacak Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftasına girildi. Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadın ön yeterlilik ihale tarihini 30 Mart, Göztepe'de yapılacak 20 bin 35 kişilik yeni stadın ön yeterlilik ihale tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

Göztepe ve Karşıyaka statları ne zaman yapılacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Muhittin Akbel bugünkü yazısında Göztepe ve Karşıyaka’ya yapılması planlanan stat projelerinden bahsetti.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 27 Mart'ta!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” 27 Mart 2017 Pazartesi günü gerçekleşecek.

Gürmar karşıyaka şubesi Haberi

Gürmar karşıyaka şubesi


Perakende sektörünün önde gelen firmalarından Gürmar A.Ş, Karşıyaka'da 4'ncü, İzmir'de 21'inci şubesini Şemikler'de açtı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, indirimli fiyatların sürekli olacağı dile getirildi. Açılışta konuşan Gürmar Yönetim Kurulu Başkanı Veli Gürler, Gürmar'ın perakende sektöründe en iyi olma yolunda ilerlediğini belirterek, "Mağazamızı gezip görün. Temizliğini, ürünlerin ve hizmetin kalitesini değerlendirin, kararınızı öyle verin. Biz çok iddialıyız. Size en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Gürmar'ı ailenizdenmiş gibi benimsemeniz, ürünlerimizi güvenle tüketmeniz birinci önceliğimizdir. Mağazamızda alanlarımızın izin verdiği ölçüde en fazla ürün çeşidiyle hizmet vermeye özen göstereceğiz" dedi. Müşterilere her zaman en iyiyi sunma çabasında olduklarını dile getiren Gürler, "Bu işin en iyisi olmaya adayız. Yemediğimizi, eve götürmediğimizi satmadık, satmayacağız da. İzmir'in Gürmar açısından ayrı bir yeri var. Bizi bugünlere...