30 / 04 / 2024

gürpınar yol çalışmaları

gürpınar yol çalışmaları

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje alanında riskli yapıların yıkımı sürüyor. Aynı zamanda hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Mehmet Murat Çalık: Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim!

Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi...

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Beylikdüzü Gürpınar'da dönüşüm başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki hukuki engeller mahkeme kararıyla kaldırıldı.

gürpınar yol çalışmaları Haberi

gürpınar yol çalışmaları

VAN'ın Gürpınar İlçesi Belediyesi havaların ısınmaya başlaması ile birlikte yol çalışmalarına başladı.


Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Belediye yetkilileri, bu yılki çalışmaların çok yönlü olarak devam edeceğini, hazırlanan plan çerçevesinde kimi mahallelerin içinin kilitli parke taşı ile döşeneceğini, kimi mahallelerin ise alt yapısının tamamlanmasından sonra kilitli parke taşları ile yolların kaplanacağını belirtti. Bozyiğit ve Ortaköy mahallelerinde yolların çok kötü olduğunu, bu yolları bir nebze de olsa kullanabilir hale getirebilmek için stabilize çalışması yürüttüklerini kaydeden yetkililer, gerekli tekniki hazırlıkların tamamlanmasının ardından da belirlenen plan çerçevesinde ilçeye bağlı çok sayıda mahallede çalışma yapacaklarını...