04 / 05 / 2024

gürsel mahalle konağı ne zaman açılacak

gürsel mahalle konağı ne zaman açılacak

Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile ilçeye yeni tesisler kazandıran Kağıthane Belediyesi Gürsel Mahalle Konağı'nın inşaatında sona geldi.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Görsel Dekorasyon İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görsel Dekorasyon İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mustafa Atçeken tarafından kuruldu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılış için gün sayıyor!

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Gürsel Tekin’den Boğaziçi yasasına tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, yeni Boğaziçi yasası ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yetkilerinin kısıtlanmak istendiğini belirtti....

Gürsel Aksel Stadı'nda çalışmalar hızlandı!

Sezonun ikinci yarısındaki ilk iç saha maçına yetiştirilmeye çalışılan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Türkiye için birçok ilki de barındırıyor.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesi artırılıyor!

Spor Toto Süper Lig ekipleri arasında yer alan Göztepe'ye inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili müjde TBMM geldi.

Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesi 25 bin 35'e çıkacak!

Göztepe'de yapımına devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili müjde geldi. Stadının kapasitesi 20 bin 35'ten ayakta seyırcilerle 25 bin 35'e yükselebilecek. 

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

gürsel mahalle konağı ne zaman açılacak Haberi

gürsel mahalle konağı ne zaman açılacak


Gerek kültür merkezleri ve gerekse hayata geçirdiği spor kompleksleri ile Kağıthane’nin imaj ve sosyal yaşamını büyük ölçüde değiştiren Kağıthane Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile çıkılan yolda Gürsel Mahallesi’nde geçtiğimiz yıllarda başlanan mahalle konağı inşa çalışmaları tamamlanıyor. Proje tamamlandığında bölge sakinleri günlük işlerini ve sosyal yaşama dair ihtiyaçlarını tek bir merkezden halledebilecek.


Toplam 5 bin 100 metrekarelik alana inşa edilen binada, 180 kişilik sinema ve konferans salonu, engelliler merkezi, PTT birimi, muhtarlık, aile sağlığı merkezi, İSMEK, bilgi evi, idari birimler ve otopark bulunacak. Hem mahallenin gelişimine hem de vatandaşlara önemli bir katkı sağlayacak olan merkez, bölge sakinlerinin otopark ihtiyacını da büyük oranda gidermiş olacak.


Yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini dile getiren Kağıthane Belediye Başkanı...