03 / 05 / 2024

Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 yıl önce yaptırılan Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun çatısı yeniden dizayn edilirken, bölge halkına daha konforlu bir ortamda spor yapma imkanı sağlandı.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi’nde hayata geçirilen Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.

Bursa Gürsu ve Kestel yatırımları masaya yatırıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 ilçenin ardından Gürsu ve Kestel’i de ziyaret ederek, 2 ilçede devam eden ve 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan yatırımları masaya yatırdı

Bursa Gürsu'da satılık arsa 16,1 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa 16 milyon 160 bin TL'ye satışa sunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsanın ihalesi 6 Aralık 2017'de saat 14:00'da gerçekleştirilecek. 

Gürsu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, Uludağ OSB bünyesindeki kaçak yapılaşmadan doğan konutları bölge dışına çıkarmak için Gürsu Belediyesi ile ortak kentsel dönüşüm projesine başlıyor.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son gün yarın olup, hala borcunu ödememiş olan mükelleflerin yarın mesai bitimine kadar vergi borçlarını ödemeleri gerekiyor...

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın!

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın. Konya 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Terme'de yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihaesi gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı.

Bursa Gürsu'da dönüşüm önce zihinlerde başlamalı!

Bursa Hakimiyet gazetesi köşe yazarı Ersel Peker bugünkü yazısında gürsu'daki göç sorununu ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o yazı...

Bursa Gürsu'da üst yapı çalışmaları yoğunlaştı!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde üst yapı çalışmalarını inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Haberi

Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu


Bursa’yı sporda da marka kent haline getirmek amacıyla amatör kulüplere saha, eğitim kurumlarına spor salonları, branşlara özel spor tesisleri ve mahallelere halkın yürüme mesafede ulaşabileceği yüzme havuzları kazandıran Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan da mevcut tesisleri bölge halkının talepleri doğrultusunda yeniden dizayn ediyor. Bu çalışmalar kapsamında 4 yıl önce Gürsu halkını yüzme sporu ile tanıştıran yarı olimpik yüzme havuzunun çatısı yeniden dizayn edildi. Balon çatı sistemiyle yapılan ancak yaz aylarında sorunların yaşanmasına neden olan çatının yerine çelik konstrüksiyon çatı uygulaması yapıldı. Polikarbon malzeme kullanılan çatı aynı zamanda otomatik açılıp kapanma özelliği ile doğal bir havalandırma imkanı da sunarken, yaz aylarında konforlu bir ortamda spor yapma imkanı sunuyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile birlikte, çatısı...