03 / 05 / 2024

Gürsuda butik otel

Gürsuda butik otel

Gürsu Belediyesi tarafından 1 yılda ilçeye yapılan 5 milyonluk yatırım yarın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla hizmete girecek.

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya ve Ferdi Bayrak ortaklığında kuruldu.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Tarihi Sur'da 10 butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır Sur'da teröristlerce tahrip edilen mahallelerde, yöre mimarisine uygun, iki katlı, 268 yatak kapasitesine sahip 10 butik otel inşa ediliyor..

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Nevşehir Göreme'deki otel inşaatı hakkında yıkım kararı alındığı ve yıkıma başlandığı bildirildi.  

Göreme'deki otel inşaatı durduruldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Göreme'deki otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. Açıklamada, ''Peribacalarına yakın bir noktada, 2 pafta 9423 parselde başlatıldığı belirlenen inşaat durdurulmuştur'' ifadeleri kullanıldı.

Hediye Güral Gür: Yeni otel projemiz var!

NG Hotels, Sapanca’daki mevcut otelin yanında yıl içinde NG Sapanca Club’ın açılışı planlanıyor. Yeni otelin trendleri yansıtan 298 adet lüks ve estetik odaya sahip olduğunu belirten Gür, “Buna ek olarak Afyon için de yeni bir otel projemiz var” dedi…

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyit Malkoç ve Tuba  Demirbağ ortaklığında kuruldu. 

Şanlıurfa Göbeklitepe'ye otel yatırımı bekleniyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Şanlıurfa'nın Göbeklitepe bölgesinde konaklama sıkıntısı yaşanıyor. Şehre büyük firmaların otel yatırımı yapması bekleniyor.

Tarihi Osman Ağa Konağı butik otel oldu!

Artvin Arhavi Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” butik otel olarak hizmete açıldı.

Bolu'daki Kiliseli Tüccar Hanı butik otel oluyor!

Bolu Gerede'de bulunan Kiliseli Tüccar Hanı restore edilerek butik otel ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Gürsuda butik otel Haberi

Gürsuda butik otel

Gürsu Belediyesi tarafından 1 yılda ilçeye yapılan 5 milyonluk yatırım yarın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla hizmete girecek. Gürsu Belediyesi, 1 yıllık süreçte ilçeye 5 milyon liralık yatırım gerçekleşti. BEBKA’nın desteğiyle butik otel ile doğa sporları merkezi yapılırken, Ericek Göletinin kenarına anfi tiyatro ve sahne, 2 tane park, temizlik şantiyesi, araç filosu, Hasanköy yolunda 2.3 kilometre asfaltlama çalışmaları ve şefkat mağazası yarın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla açılacak. 


Posta...