07 / 07 / 2024

gürsuya adrenalin spor merkezi açılacak mı

gürsuya adrenalin spor merkezi açılacak mı

Bursa'da Gürsu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında "Adrenalin Sporları Merkezi Projesi" de hayata geçirildi. Proje BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) desteğiyle hayata geçiriliyor.

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Porsche Macan’nın yeni fiyatını görenler resmen dondu kaldı!  Porsche Macan’nın mayıs ayı fiyatı belli oldu!

Spor otomobil devi Porsche Macan’a mayıs ayı fiyatı belli olurken, bir kere daha zam geldiği görüldü. Spor araba tutkunları Porsche Macan’ın güncel fiyatını merak ediyor. İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri TBMM gündeminde!

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Güngören Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Güngören'deki spor yatırımlarını inceledi...

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

gürsuya adrenalin spor merkezi açılacak mı Haberi

gürsuya adrenalin spor merkezi açılacak mı

Gürsu'nun sahip olduğu doğal potansiyeli değerlendirerek gelişimini sağlamak amacıyla Gürsu Belediyesi'nce gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 'Adrenalin Sporları Merkezi Projesi" de hayata geçirildi. Gürsu Belediyesi Stratejik Planlama Birimi tarafından oluşturulan Proje, BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) tarafından sunulan 385 bin TL'lik hibe desteği ve Gürsu Belediyesi' nce gerçekleştirilecek 100 bin TL'lik maliyetle, 485 bin TL'lik bütçeyle hayata geçiriliyor. 

Gürsu' nun sahip olduğu zenginlikleri ortaya çıkararak gelişimini sağlamak amacıyla önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık "Gürsumuz'un tarihi ve doğal zenginlikleriyle ön plana çıktığı önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Adrenalin Sporları Merkezi Projemizle, ilçemizin alternatif turizm alanında gelişimini sağlamayı amaçlıyoruz. Proje kapsamında, Ericek Göletimiz çevresinde oluşturulmakta olan tesislerle, Gürsumuz'u adrenalin sporları alanında Bursa'nın en önemli merkezi yapmayı hedefliyoruz. Birçok branşta doğa...