18 / 07 / 2024

Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi

Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi

Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Gürsoy, Abdurrahman Gürsoy tarafından 76 milyon 706 bin 436 TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Gürsoy İş Merkezi'nde kuruldu.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Gündaş tarafından kuruldu.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sari ve Ümit Gönek ortaklığında kuruldu.

Calima Dış Ticaret İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Calima Dış Ticaret İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Doğancan Yücel tarafından Bakırköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Mutlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Sevim Albayrak imzasıyla kuruldu.

Otlukbeyli İnşaat Taahhüt Yapı Petrol Ürünleri Gıda Nakliyat ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Otlukbeyli İnşaat Taahhüt Yapı Petrol Ürünleri Gıda Nakliyat ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necati Arslan imzasıyla kuruldu.

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ofis Tasarım Mİmarlık Restorasyon ve Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Fatih Sinan Karakuş tarafından kuruldu.

Çevikler Dekorasyon İnşaat Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Gıda Taşımacılık San. ve Tic. LTD. ŞTİ kuruldu!

Çevikler Dekorasyon İnşaat Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Gıda Taşımacılık San. ve Tic. LTD. ŞTİ 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Celal Çevik tarafından kuruldu.

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yücel Şahin tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi

Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Gürsoy, Abdurrahman Gürsoy tarafından 76 milyon 706 bin 436 TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü restorasyon, taahhüt, mimarlık konularda faaliyetlerde bulunabilir ve bu konular ile ilgili, restorasyon, mimarlık, taahhüt, inşaat, tadilat, elektrik, elektronik ve elektromekanik, inşaat mühendisliği, haritacılık, planlama, trafik ve ulaşım mühendisliği ve su mühendisliği hizmetleri verebilir, bununla ilgili olarak gerekli alt yapı ve üst yapı sistemlerini oluşturabilir ve gerekli malzemelerinin alımını, satımını, ithalatını, ihracatını toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapabilir. 2- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...