22 / 07 / 2024

güvendik jeotermal sahası nerede

güvendik jeotermal sahası nerede

Aydın Sultanhisar Belediyesi’ ne ait olan ve 850 metrede sıcak suya ulaşılan Güvendik Mevkii Jeotermal Sahası, yarın saat 14.00’ te düzenlenecek törenle hizmete açılacak...

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Belediyeden güzel haber! İzmir'de 9 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Urla Belediye Başkanlığı tarafından; İzmir ili, Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, Güvendik Mahallesi, Özbek Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Hacıisa Mahallesinde yer alan 9 farklı gayrimenkul ayrı ayrı kiraya verilecek.

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi tartışma yarattı!

Ege kasabasındaki Güllük Liman Sahası'nın özelleştirilmesiyle ilgili Resmi Gazete ilanındaki belirsizlikler tartışma yarattı

Güllük Liman Sahası özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB) Güllük Liman Sahası 45 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.

Bekir Pakdemirli'den deprem açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İran'ın Hoy kentinde gerçekleşen 5,9 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Van Başkale'ye gitti. Pakdemirli, yaşanan depreme ilişkin, Özpınar, Güvendik ve Gelenler mahallerinde hasarların büyük olduğunu belirtti...

Casa Marin Urla Otel projesi geliyor!

Casa Marin Urla Otel projesi, İzmir Urla'ya bağlı Güvendik Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Otel, 3 yıldızlı olarak yükselecek..

Güllük Liman Sahası özelleştiriliyor!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Güllük Liman Sahası'nın Güllük Yat Limanı olarak özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 11 milyon 300 bin lira ile İş-Kaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Güney Kore, golf sahasıyla askeri araziyi takas etti!

Güney Kore, Amerikan Bölge Yüksek İrtifa Hava Savunması (THAAD) için golf sahasıyla askeri araziyi takas etti.

İzmir Valiliği'nden 4 jeotermal kaynak işletme sahası ihalesi!

İzmir'in 17 ilçesindeki 50 jeotermal kaynak arama sahasıyla 4 jeotermal kaynak işletme sahası için İzmir Valiliği tarafından ihaleye çıkılacak.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

güvendik jeotermal sahası nerede Haberi

güvendik jeotermal sahası nerede


Aydın Sultanhisar Belediyesi’ne ait Güvendik Mevkii Jeotermal Sahası, yarın düzenlenecek törenle hizmete açılacak.


Sultanhisar Belediyesi’ne ait olan ve 850 metrede sıcak suya ulaşılan Güvendik Mevkii Jeotermal Sahası, yarın saat 14.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak.


Tüm Aydınlıları yarın yapılacak olan açılışa davet eden Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, “ Belediyemize ait Sultanhisar Güvendik Mevkiinde bulunan ve J-441 ruhsat nolu jeotermal sahamızda yapılan çalışmalar sonucu 850 metrede sıcak su bulunarak buhar çıkışı sağlanmıştır. Sultanhisar ilçemiz için büyük bir gelecek vaat eden ve Aydın Milletvekillerimiz Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç, Semiha Öyüş, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın katılacağı törenle Aydın ilimizin ilk ve tek jeotermal sahasını halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.



Ses Gazetesi...