24 / 07 / 2024

güvenli iskele nedir

güvenli iskele nedir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 01.07.2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere inşaat dış cephe iş iskeleleri "yapı statik proje eki" olarak sayılmıştır...

Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır?

Emeklilik tasarruflarına öncelik vermenin veya borç ödemenin önemi, finans uzmanlarının finansal güvenliğiniz için sık sık gündeme aldığı konulardan biridir. Peki Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır? İşte detaylar.

Güvenli yapı nedir?

Yaşanan İzmir depremi sonrası tekrar gündeme gelen “Güvenli Yapı” kavramını İnşaat Mühendisi Cemal Doğan anlattı.

İnşaatlarda iş güvenliği nedir?

İş sağlığı ve güvenliği; işin yapılması sırasında işyerindeki fiziki çevre şartları sebebiyle işçilerin maruz kaldıkları sağlık sorunları ve mesleki risklerin ortadan kaldırılması için önem teşkil ediyor. Peki, inşaatlarda iş güvenliği nedir?

TSE'den güvenli iskele projesi!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 2015 itibarıyla inşaat sektöründe iş kazalarının önüne geçilmesinde kritik önem taşıyan iş sağlığı ve güvenliği ekipmanlarının belgelendirmesi faaliyetlerine başladı. İşte ayrıntılar...

İş kazalarını azaltacak tedbir: Güvenli İskele Projesi!

Metin Güler, 2013 yılında 191 bin 389 iş kazası meydana geldiğini, yaşanan kazaların önüne geçebilmek için tedbir alınmasının şart olduğunu söyledi ve ekledi: "Güvenli İskele Projesi sayesinde inşaatlarda yüksekten düşme nedeniyle ölümler azalacak."

Denizli'de Güvenli İskele Semineri düzenlenecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi" semineri, Denizli’de düzenlenecek.

Ankara'da 'Güvenli İskele' semineri yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TOBB ve ATO'nun birlikte düzenlediği "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik" semineri ATO Meclis Salonu'nda yapıldı.

ATO Güvenli İskele-İskelede Güvenlik semineri 7 Nisan'da!

Ankara Ticaret Odası, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortaklaşa, inşaat sektöründe iş kazalarının önlenmesine yönelik ‘Güvenli İskele – İskelede Güvenlik’ semineri düzenleniyor.

Samsun'da 30 Mart'ta Güvenli İskele Eğitimi gerçekleşecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle çeşitli illeri yürüttüğü, “Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi” kapsamında 30 Mart'ta Samsun'da gerçekleşecek..

İnşaat şantiyelerinde 'Güvenli İskele' zorunlu hale gelecek!

KALİSDER Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi. Güvenli iskele zorunlu oluyor...

Söke'de inşaat işçilerine iş güvenliği semineri verildi!

Aydın'ın Söke ilçesinde, inşaat işçilerine yönelik olarak 'İş Salığı ve Güvenliği' konulu seminer düzenlendi. Etüd Mimarlık ve İnşaat şirketi, inşaat personeline yönelik düzenlenen seminerde, iş güvenliği konusunda eğitim verildi..

SiteYonetimi.Org ücretsiz Güvenli Yaşam Eğitimleri'ne devam ediyor!

SiteYonetimi.Org Sektörel Eğitim Grubu 'nun ücretsiz Güvenli Yaşam Eğitimleri devam ediyor. Program kapsamında yaz döneminde başvuru formunu dolduran katılımcılara yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor...

Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Güvenli Işık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Başarı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Üsküdar, Masaldan İşmerkezi, A Blok'ta kuruldu.

güvenli iskele nedir Haberi

güvenli iskele nedir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 01.07.2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere inşaat dış cephe iş iskeleleri "yapı statik proje eki" olarak sayılmıştır. Bu sayede ülke genelinde güvenli iskele modeli tanımlanmıştır.


Güvenli iskelelerin 1.7.2015 tarihinde aksamadan uygulamaya girebilmesi için, 270'e yakın iskele üreticisi ile Türk Standartları Enstitüsü ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerinin de hazır bulunacağı; ülkemizde iskele üreticilerinin durumu, teknolojisi, dünya uygulamaları ve sorunların çözümü için yol haritalarının belirleneceği Sektör ve Kamu temsilcilerinin buluştuğu çalıştayı 10 Şubat Salı günü (bugün)...