11 / 05 / 2024

güvenli şehirler çözümleri

güvenli şehirler çözümleri

CSARN CEO’su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Dünya Bankası o miktarı açıkladı! İşte Türkiye’deki yapıların güvenli hale gelmesi için gerekli para!

Deprem felaketinden sonra Türkiye’de yapıların durumu bir numaralı gündem maddesi oldu. Başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde yüzbinlerce binanın depreme dayanıklı hale getirilmesi gerçeği yeniden su yüzüne çıktı. Peki ülke genelinde binaları güvenli hale getirmek için toplam ne kadar para gerek

Google chrome'un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Veri güvenliğini sağlarken aynı zamanda basit, basit bir kullanıcı deneyimini sürdürmek, teknoloji şirketleri için göz korkutucu bir görev olabilir.  Müşteriler, şirketlerin özel verileri ifşa etmeden kapsamlı, güvenilir hizmetler sunmasını bekliyor.

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı. Hemen o rakama göz atın...

Doların 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Peş peşe açıklanan rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı. Hemen siz de bu rakamlara bir göz atın...

Altında bu defa resmen 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! İşte 20 Kasım altın fiyatları

Yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın fiyatları yükselişini sürdürerek rekor tazeledi. Altında bu defa resmen 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! İşte 20 Kasım 2022 altın fiyatları...

Bosch’tan güvenliğinizi arttıracak ürün: Portatif güvenlik kamerası

Bosch, çok amaçlı yeni portatif güvenlik kamerasını tanıttı. Birçok özelliği bünyesinde barındıran akıllı kamerasıyla güvenliğinizi sağlarken, hayatınızı da kolaylaştıracaksınız.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin yapı stoku güvenli değil mi?

Buca'da deprem ve yapı güvenliği çalışmaları konuşuluyor. Buca Belediyesi tarafından Meclis salonunda “Deprem, Yapı Güvenliği ve Afete Hazırlık” paneli düzenledi. İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, deprem problemi sürekli gündemde tutmamız gerekir dedi.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji verimli ve güvenli yapılara sahip olmamız şart!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, güvenli ve enerji verimli yapıların artırılması gerektiğini kaydetti.

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Canberk Nalbur Hırdavat İnşaat İş Güvenliği Malzemeleri Plastik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Can tarafından kuruldu.

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

güvenli şehirler çözümleri Haberi

güvenli şehirler çözümleri

Ankara – Londra Emniyeti Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü ve CSARN CEO’su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek. 11 Eylül tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek etkinlikte ana konuşmacı olarak yer alan Lovegrove, kamu güvenliğiyle ilgili deneyimlerini paylaşarak, kent güvenliğinin tüyolarını verecek.


Stratejik esneklik, ortaklık kurma, kriz yönetimi, iş sürekliliği ve acil durum planlaması gibi alanlarda uzmanlığı bulunan Lovegrove, seminerde güvenli şehirlerin nasıl inşa edilebileceği, bu konuda hükümetlere düşen görevler ve şehirlerin güvenlik konusunda karşılaştıkları temel sorunlar gibi konuları ele alacak. Şimdiye kadar çok sayıda ülkede kamu güvenliği konusunda briefing veren Brett Lovegrove, biometrik değerlerin teknolojideki yeri ile geleceği şekillendirecek çözümler hakkında da katılımcılara bilgi verecek.


“Daha...