11 / 05 / 2024

güvenli şehirler

güvenli şehirler

CSARN CEO’su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek.

Türkiye'de güvenli şehirler kurulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ''Ülkemizdeki 7.5 milyon bağımsız birimin dönüşümünü tamamlayacağız, sağlıklı ve güvenli şehirler kuracağız” diye konuştu.

Ergün Turan: Daha güvenli yapılar için çaba harcıyoruz!

Sabah Gazetesi tarafından Bursa’da düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’nda konuşan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, vatandaşların güvenli yapılarda, daha güzel şehirlerde yaşamaları için ortak çaba harcadıklarını söyledi.

Mustafa Öztürk: Güvenli ve marka şehirler oluşturmak görevimiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, “Güvenli ve marka şehirleri oluşturmaktır görevimiz” dedi. Öztürk, yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları, çevre yönetimi, ÇED ve imar uygulamalarının önemine işaret etti.

Mustafa Öztürk: Güvenli marka ve şehirler oluşturmak görevimiz!

Uluslararası Karadeniz Günü dolayısıyla Rize’deki programa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk bakanlığa bağlı kurumları ziyaret etti. Öztürk 'Güvenli marka ve şehirler oluşturmak görevimiz' dedi.

Brett Lovegrove'den daha güvenli şehirler için çözüm önerileri!

CSARN CEO’su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek.

Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri semineri 11 Eylül'de!

Ankara’da NEC ve IFSEC işbirliğiyle ““Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” semineri düzenleniyor. Grand Rixos Otel’de gerçekleştirilecek etkinlikte yerli ve yabancı güvenlik sektörünün önde gelen isimleri bir araya gelecek...

Yapı İşlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğü yürürlükten kaldırıldı!

Bakanlar Kurulu'nun Yapı İşlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğünün Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tüzük kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o tüzük ve maddeleri...

İş sağlığı ve güvenliği şartları!

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanabilmesi için bazı şartlar yer alıyor. Peki, iş sağlığı ve güvenliği şartları nelerdir?

İş sağlığı ve güvenliği kanunda işverenin yükümlülükleri!

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliği yapı işlerinde alınacak asgari iş sağlığı ve güvenliği şartlarını belirliyor. Peki, iş sağlığı ve güvenliği kanunda işverenin yükümlülükleri nelerdir?

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri!

Yapı işlerinde çalışanların iş sağlığı ve güvenliği işveren tarafından koruma altına alınması gerekiyor. İşçilerin sağlığını ve tedbirlerini sağlayabilmesi için bazı tedbirleri alması gerekiyor. Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri nelerdir?

İnşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği!

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğinin amacı , yapı işlerinde alınacak asgari iş sağlığı ve güvenliği şartlarını belirlemek olarak açıklanıyor. Peki, inşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaat sektöründe iş güvenliği denetimleri yeterli değil!

Büyük şirketler tarafından yapılan inşaatlarda güvenlik önlemlerinin alındığını kaydeden Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz küçük şirketlerde güvenliğin göz ardı edildiğini söyledi. İş güvenliği denetimleri yeterli değil...

Maden ve taş ocakları işletmelerinde işçi sağlığı ve iş güvenliği tüzüğü yürürlükten kaldırıldı!

Maden ve taş ocakları işletmelerinde ve tünel yapımında alınacak işçi sağlığı ve iş güvenliği önlemlerine ilişkin tüzüğün yürürlükten kaldırılmasına dair tüzük, 25 Temmuz 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı..

güvenli şehirler Haberi

güvenli şehirler

Ankara – Londra Emniyeti Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü ve CSARN CEO’su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek. 11 Eylül tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek etkinlikte ana konuşmacı olarak yer alan Lovegrove, kamu güvenliğiyle ilgili deneyimlerini paylaşarak, kent güvenliğinin tüyolarını verecek.


Stratejik esneklik, ortaklık kurma, kriz yönetimi, iş sürekliliği ve acil durum planlaması gibi alanlarda uzmanlığı bulunan Lovegrove, seminerde güvenli şehirlerin nasıl inşa edilebileceği, bu konuda hükümetlere düşen görevler ve şehirlerin güvenlik konusunda karşılaştıkları temel sorunlar gibi konuları ele alacak. Şimdiye kadar çok sayıda ülkede kamu güvenliği konusunda briefing veren Brett Lovegrove, biometrik değerlerin teknolojideki yeri ile geleceği şekillendirecek çözümler hakkında da katılımcılara bilgi verecek.


“Daha...