12 / 05 / 2024

Güvenpark metro inşaatı

Güvenpark metro inşaatı

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Güven endeksi inşaat sektöründe azaldı!

Güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 1,2, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,5 arttı. Fakat inşaat sektöründe yüzde 3,3 azaldı.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 2,2 arttı

Güven endeksi kasım ayında geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9, hizmet sektöründe yüzde 2,4 azaldı, inşaat sektöründe 2,2 arttı.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 0,6 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2023 Ocak'ta aylık bazda hizmet sektöründe yüzde 1,7, perakende ticaret sektöründe yüzde 1 gerilerken, inşaat sektöründe ise yüzde 0,6 artış gösterdi. İşte merak edilen o veriler...

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Güvenpark metro inşaatı Haberi

Güvenpark metro inşaatı


CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçüğe ilişkin soru önergesi verdi. CHP'li Gök, konuya ilişkin sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlanmasını talep etti. 

CHP'li Gök, "Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını, Anayasanın 98 ve İçtüzüğün 96. maddeleri gereğince arz ederim" diye konuştu.

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Ankara'da sürdürülen AKM-Gar-Kızılay metrosu inşaatı sebebiyle Başkent'in en yoğun alanlarından biri olan Güvenpark'ta 15 metre genişliğinde bir göçük meydana gelmiştir" diyen Levent Gök, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 
"Koruma alanı statüsünde olan ve günün her saatinde Başkentlilerin gelip geçtiği Güvenpark'ta yapılan kazı çalışmaları olası bir felakete davetiye çıkartmakta, Güven Anıtı, anıt ağaçlar ve çevresindeki tarihi doku...