05 / 05 / 2024

Güvercinlik Koyuna otel mi yapılıyor

Güvercinlik Koyuna otel mi yapılıyor

Güvercinlik Koyu’nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Denize yaklaşık 50 metre uzaklıka inşa edilecek ve 60 milyona mal olacak otelin 2017 yılında tamamlanması planlandı.

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

O ilde 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Belediye 13 arsayı satıyor! 

Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Baraj, Alibeyhüyüğü, Güvercinlik ve Büyükaşlama mahallelerinde yer alan 13 arsa 24 bin 875 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Bodrum Gökova'da külliye inşaatı başladı!

Bodrum’un en gözde koyuna dozerler girdi. Diyanet'in Bodrum'da yaptıracağı 100 milyon TL'lik külliye için çalışmalar başlatıldı. Ortakent Kargı’daki 10 dönümlük arazide hafriyat çalışmasına start verildi.

Salda Gölü'ne otel yapılmasına onay verildi!

Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı onaylandı...

Anex Tour, Güvercinlik'teki Pina Adası'nı mı aldı?

Geçen yıl iflas eden Thomas Cooku'un Rusya ayağını satın alan Anex Tour, Lujo Hotel'in hemen yanındaki Pina Adası'nı satın almış...

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına ara verildi!

Nevşehir'in Göreme ilçesinde peribacalarının olduğu bölgede başlatılan iş yeri ve konut inşaatının yıkımına devam ediliyor. 

Göreme'deki otel inşaatının yıkımına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Nevşehir Göreme'deki otel inşaatı hakkında yıkım kararı alındığı ve yıkıma başlandığı bildirildi.  

Göreme'deki otel inşaatı durduruldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Göreme'deki otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. Açıklamada, ''Peribacalarına yakın bir noktada, 2 pafta 9423 parselde başlatıldığı belirlenen inşaat durdurulmuştur'' ifadeleri kullanıldı.

Güvercinlik Koyuna otel mi yapılıyor Haberi

Güvercinlik Koyuna otel mi yapılıyor

Milas’ın Meşelik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ’Güvercinlik Turizm Merkezi’ olarak belirlenen ormanlık alan 2006 yılında turistik tesis yapılması amacıyla 3 ayrı şirkete 85, 80 ve 95 dönüm olarak tahsis edildi. Tahsis ardından bu bölgede, 15 Temmuz 2007 tarihinde, 3 ayrı noktada birden büyük yangın çıktı. Yangında koruma altındaki Halep çamlarının da yer aldığı 238 hektarlık ormanlık alan kül oldu. Yangından sonra ormanın turistik tesis kurmak için kasten yakıldığı iddialarını gündeme getiren Yurtsever Cephe Bodrum İnisiyatifi, tahsislerin kaldırılması için girişimlerde bulundu. Ancak, bu girişimler sonuçsuz kaldı. 2008 yılında MNG tarafından otel inşaatı çalışmalarına başlanıp, denize dolgu yapıldı.


78 DÖNÜMDE İKİNCİ OTEL İNŞAATI


İlk otel inşaatının büyük bölümünün tamamlanması ardından bölgede ikinci otel için çalışma başlatıldı. Kültür...