01 / 05 / 2024

Güzel Group

Güzel Group

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Kanal İstanbul'da çok güzel mimari ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de gelişen projeler hakkında bilgi verdi. Bakan Özhaseki, "Kanal İstanbul projesinde çok değişik çalışmalar var. Projede çok güzel mimari ortaya çıkacak." dedi.

Gülaylar Group’un 150 milyon dolarlık otel projesi davalık oldu!

Gülaylar Group, 2016'da 150 milyon dolarlık bir proje için çalışma başlatmıştı. ABD’li ortakları ile Gülaylar arasında projede sorunlar çıkınca, Türk şirket in projesi davalık oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştirdi. Santrallerin, ihaleye 324 milyon 100 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bereket Enerji Üretim A.Ş.ye verilmesine karar verildi.

Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore ediliyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, restorasyon çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi kuruluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘yeni güzel adamlar’ yetiştirmek için Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze için ‘Kara Lise’ restore ediliyor.

Çorumlu Adıgüzel Baklan, 8 ülkede 19 fabrika kurdu!

Çorumlu Adıgüzel Baklan’ın çocuklarının Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Danimarka, Bulgaristan ve Yunanistan’da toplam 13, Türkiye’de 6 fabrikaları var.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi restore ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesinde incelemelerde bulundu.

İşte Cesur ve Güzel dizisinin çekildiği ev!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Cesur ve Güzel' geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Türkiye EXPO 2017’de en güzel standlardan biri olacak!

Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Zoşibayev, "EXPO 2017’de en güzel standlardan biri Türkiye’nin olacak" dedi.

Türkiye’nin en güzel 10 köyü!

Şehirden, gürültüden, betondan, kirli havadan bunalmadınız mı? Huzurun, doğal yaşamın, temiz havanın ve yöresel lezzetleri tadacağınız Türkiye’nin en güzel köyleri sizi bekliyor. “Orada bir köy var uzakta” demeyin, hazırlığınızı yapıp yola çıkın.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

Güzel Group Haberi

Güzel Group

Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Kalamış'a yürüyerek 4 dakika mesafede bulunan proje, Bağdat Caddesi'ne sadece 40 adım uzaklıkta.


Son teknoloji akıllı ev sistemleriyle donatılan Güzel Residence projesinin en dikkat çekici özelliği geniş yeşil alanı.


Kim Ne Dedi?


Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Proje de her türlü ihtiyaca ve talebe destek verecek sistemi hayata geçirdik. Cadde ve civarında 30 yılı aşkın çok sayıda proje hayata geçirdik. Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemli projesi olarak hayat bulacak. Son teknoloji akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor. Bununla beraber binada yaşayanlara nefes alabilecekleri, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçesi var. Bütün bunlardaki amaç hizmet seviyesi, yaşam standardı, konforu yüksek, yatırım değeri...