12 / 05 / 2024

Güzeltepe Gayrimenkul nerede

Güzeltepe Gayrimenkul nerede

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafiz Güzeltepe ve Harun Güzeltepe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kınalıada, Kınalıada Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Mare Gündoğan nerede?

Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berkay Zaloğlu, Göknil Altay Acar ve Semayil Acar ortaklığında kuruldu.

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya ve Kıyasettin Katuncu ortaklığında kuruldu.

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

Gülsa Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Gülsa Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sağaz tarafından kuruldu.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Gülser Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gülser Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Aslan tarafından kuruldu. 

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun ortağı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Batum'da faaliyet gösteren JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın aldı.      

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Akgün ve Özcan Aydıner tarafından kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 30 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Güzeltepe Gayrimenkul nerede Haberi

Güzeltepe Gayrimenkul nerede

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafiz Güzeltepe ve Harun Güzeltepe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kınalıada, Kınalıada Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu. 


Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri,plaza,rezidans,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.2-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,çiftlik tesisleri,hayvan ahırları ve barınakları,kümesler,besihaneler,mezbahalar,her türlü silolar ve park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...