18 / 05 / 2024

GYİAD aile şirketleri konferansı

GYİAD aile şirketleri konferansı

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin ( GYİAD ) düzenlediği Aile Şirketleri Konferansı ’nda konuşarak deneyimlerini aktardı..

17 Mayıs BİM kataloğu 2024! BİM'de otomatik çadır 1.399 TL, aile tipi çadır 4.999 TL ve uyku tulumu 599 TL!

17 Mayıs BİM Kataloğu belli oldu. 17 Mayıs-24 Mayıs 2024 arasında geçerli olacak aktüel ürünler listesi tek tek açıklandı. BİM'de Otomatik Çadır 1.399 TL, Aile Tipi Çadır 4.999 TL, Uyku Tulumu 599 TL'den satılıyor. İşte BİM 17 Mayıs 2024 aktüel ürünler...

A101'de yarın indirim fırsatı sizleri bekliyor! A101'de yarın TV'den yatağa, çadırdan karavana seçili ürünlerde kampanya

A101 Mayıs ayı indirimlerine başladığını duyurdu. A101 2 Mayıs 2024 perşembe aktüel kataloğunu paylaştı. Yarın A101'de Volta VT5 Üç Tekerlekli Elektrikli Moped 61.990 TL, Regal Beyaz Cam 3'lü Ankastre Set 13.499 TL, Çift Bölmeli 6 Kişilik Aile Kamp Çadırı 8.999 TL.

Kira sorununa çözüm ‘ev arkadaşlığı’ oldu! Ev arkadaşlarının yaşadığı konut sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı!

Milyonlarca vatandaş, artan kira giderleriyle baş etmenin yollarını arıyor. Bunlardan en yaygın olanı ise ‘ev arkadaşlığı’ oldu. Çekirdek aile bulunmayan birden fazla bireyin yaşadığı konutların sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan evlilik kredisi uyarısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sahte "evlilik kredisi" vaatlerine karşı uyarıda bulundu ve "Aile ve Gençlik Bankası" adı altında yapılan sahte vaatlerin güvenilmez olduğunu bildirdi. Bakanlık, kaynağı belli olmayan ve doğruluğu teyit edilemeyen sahte internet sitelerine itibar edilmemesi gerekt

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Aile destek, evde bakım, 65 yaş, engelli aylığı! Tutarlar sil baştan değişti! e-Devlet'ten başvuranlar yaşadı!

Devlet tarafından durumu yetersiz olanlar için destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aile destek, evde bakım, engelli aylığı gibi ödemelerde güncellenen memur maaşları kast sayısında artışlar yaşandı. utarlar sil baştan değişti! İşte güncel destek ödemeleri...

Aile Bakanlığı 8 bin TL ödeme yapacak. Başvurular ortaya yapılacak

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlık maaşı adı altında ihtiyaç sahibi vatandaşlara 8 bin TL tutarında ödeme yapılacak. Çok sayıda vatandaş başvuruların nereye yapılacağını sorgulamaya başladı.

Aile Bakanlığı'ndan bu sefer 1.250 TL değil tam 7.500 TL'lik müjde! Duyduk duymadık demeyin!

Son dakika haber: Aile Bakanlığı, acil yardım çağrısı yapıyor! Aile destek ödemesi için sıradışı bir adım atıyor ve 1.250 TL yerine tam 7.500 TL tutarında bir destek sunacak! Bu fırsatı hemen değerlendirmek için ayrıntılara göz atın...

Aile Bakanlığı'ndan ailelere 1860 TL müjdesi. Sadece o kişiler başvurabilecek

Aile Bakanlığı ailelerdeki hemen hemen her bireyin ekonomik hayattan geri kalmaması adına büyük bir çaba sarf ediyor. Aile Bakanlığı'ndan ailelere yönelik yeni bir müjde daha geldi. İşte detaylar...

Ailelere Aile Bakanlığı'ndan yeni maaş müjdesi. Alanlar bayramı erken edecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı toplumda gelir seviyesi düşük vatandaşların günlük hayattan geri kalmaması adına sürdürdüğü çalışmalara tam gaz devam ediyor. Bakanlıktan son olarak "vatandaşlık maaşı" projesi hakkında müjdeli haberler geldi. Detaylar haberimizde...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara yönelik sevindirici haberler vermeye devam ediyor. Bu kez, bakanlık ev hanımlarına emeklilik konusunda olumlu bir adım atıyor.

Aile Destek ödemelerinden sonra şimdi de Aile Koruma Kalkanı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemeleri tam gaz devam ediyor. Ancak bakanlık bunun yanından Aile Koruma Kalkanı adı altında yeni çalışmalar da yürütecek.

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemeleri hakkında şok eden temmuz müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen destek ödemeleri hakkında şok eden bir temmuz gelişmesi yaşandı. Bunu duyanlar hem sevindi hem de şaşkınlık yaşadı.

GYİAD aile şirketleri konferansı Haberi

GYİAD aile şirketleri konferansı

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GYİAD) düzenlediği Aile Şirketleri Konferansı’nda konuşarak deneyimlerini aktardı.

Güral, aile şirketlerinde sürdürülebilirlik ve kurumsallaşmanın önemine vurgu yaptı ve aile içi bir anayasanın oluşturulmasının gerekli olduğunu söyledi.


Güral, Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GYİAD) Çırağan Sarayı’nda düzenlediği Aile Şirketleri Konferansı’na konuk oldu. İş dünyasının başarılı isimlerinin bir araya geldiği etkinlikte, aile şirketlerindeki sorunlara engel olacak çözüm yolları konuşuldu ve sürdürülebilir başarıya ulaşmak için yol haritası çıkarıldı.


Aile şirketlerinin Türkiye’de ekonomi ve istihdama büyük katkı sağladığını belirten Erkan Güral, Güral ailesi olarak başarıyla yollarına devam etmelerinin sırrını paylaştı.

Aile şirketlerinin doğru yönetildiğinde büyük fırsatlar sunabileceğini ve çok hızlı bir şekilde büyüyebileceğini söyleyen Güral, bunun için kurumsallaşmanın şart olduğunu vurguladı: “Aile şirketlerinde...