26 / 07 / 2024

GYİAD Akademi doğu illeri

GYİAD Akademi doğu illeri

Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Doğuş GYO'dan kiracılarına kira desteği!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Gebze Center AVM'de yaşanan ziyaretçi sayısında ve cirolardaki azalış nedeniyle zorluk yaşayan değerli iş ortaklarına destek olmak adına kira düzenlemesi yapıldı...

Türkiye, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te konut inşa etme adımını şiddetle kınadı!

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te toplam 2 bin 572 konutluk ilave yasa dışı yerleşim birimi inşası yolunda attığı adımı şiddetle kınadığını belirtti.

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM kiracılarına müjdeli haber!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'de Haziran ayında mağazaların yeniden açılışına destek olmak adına yüzde 60 oranında kira indirimi uygulanmasına, Temmuz ayında kiracılarından yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi.

İsrail, Doğu Kudüs'ün milli parkına konut inşa edecek!

İşgalci İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni bir adım daha atıyor. Buna göre, İsrail güçleri Silvan Mahallesi’nde miili park ilan edilen bölgeye konut inşa edecek.

Akfen Holding Doğu'daki fırsatları değerlendirecek!

Akfen Holding'in genç kuşak temsilcileri Pelin ve Selim Akın, 15 Temmuz darbe girişimini ve Moody's'in not indirimini değerlendirdi: "Çok net söyleyebilirim ki bizde 'pause' yok. Daha çok çalışacağız. Hükümetin attığı çok fazla adım da var. Doğu'daki fırsatlarla ilgileniyoruz."

Doğu ve Güneydoğu yapılan yatırımlarla kalkınacak!

TÜMSİAD Ankara Şubesi Başkanı Vahit Ayazoğlu, “Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin ekonomik anlamda ön plana çıkartılmasında fayda var. Çünkü bölgede ekonomik anlamda devletin güvenliğiyle beraber yatırımlar harekete geçerse ekonomi güçlenir.''dedi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu için yeni model geliştirmeli!

Kalkınma Bakanlığı, AK Parti'nin Doğu ve Güneydoğu milletvekilleriyle bir araya gelerek bölgedeki yatırımlara ilişkin bilgi verdi ve atılması gereken adımlar konusunda önerilerini dinledi.

Doğuş Grubu Hırvatistan’daki oteli açtı!

Türkiye'de satın aldığı lüks restoranlarla adından söz ettiren Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğuş Grubu, yat limanı işletmeciliğinden sonra Avrupa'da otelcilikle büyümeye başladı.

YDA Group: Kamu - özel ortaklığında yeniden doğuş yaşandı

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 21'inci yüzyılda Türkiye'nin kamu özel ortaklığında yeniden doğuş yaşadığını belirterek, "Bu projelerde kredilendirilebilir dokümantasyonumuz oluştu" dedi. İşte açıklama...

Doğuş Grubu Bomonti Bira Fabrikası binasına talip!

Eğlence ve yeme içme sektörüne yatırımlarıyla dikkat çeken Doğuş Grubu, IC Holding’e ait Bomonti Bira Fabrikası binasına talip oldu. Şahenk, Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi adıyla şirket de kurdu

GYİAD Akademi doğu illerine açılacak!

Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi.

GYİAD Akademi doğu illeri Haberi

GYİAD Akademi doğu illeri


Genç Yönetici ve İşadamları Derneği, girişimciliği teşvik etmek amacıyla doğu illerinde çalışmalarına devam edecek


Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanı Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi. Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, 2011'de Yeditepe Üniversitesi ile başlayan GYİAD Akademi'nin ODTÜ, Marmara, Galatasaray, Yıldız Teknik ve Koç üniversiteleriyle sürdüğünü ifade ederek, gerçekleştirilen eğitimlerle iş dünyasının birikiminin öğrencilere aktarıldığını belirtti. 


GYİAD Girişimcilik Komisyonu'nun hayata geçirdiği akademi kapsamında GYİAD gönüllüsü toplam 58 iş insanı ve yöneticinin üniversitelerde toplam 313'er saat ders verdiğini anlatan Toprak, şunları kaydetti: 


 "Üniversitelerimizde GYİAD Akademi ile öğrencilere gerçek hayatın pratiğini aktardık. Dönem sonunda 30 kadar proje jüri tarafından değerlemeye alındı. Geleceğin girişimcileri...