21 / 05 / 2024

gyo hisselerinin önerilmesi

gyo hisselerinin önerilmesi

Borsa İstanbul'da piyasa değeri 14 milyon TL ile 11 milyar 300 milyon TL arasında değişen 31 adet GYO hissesi bulunuyor. Bu açıdan GYO şirketlerinin hem faaliyetleri açısından, hem de büyüklükleri açısında çeşitlilik arz ettiklerini söyleyebiriz.

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Benat Ortega, Akmerkez GYO'dan ayrıldı!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyesi Benat Ortega görevinden istifa ettti. Yerine hisselerinin tamamı KLEPIERRE SA'ya ait olan KLE DIR SAS'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak ve Sayın Johan Caspar Bergenthal'in KLE DIR SAS'ın gerçek kişi temsilcisi olarak atanmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO'nun hisseleri uzun vadede kazandıracak!

Tera Yatırım Uluslararası Piyasalar Stratejisti Mehmet Bilal Bircan, Emlak Konut GYO'nun hisselerinin orta ve uzun vadede kazandıracağını söyledi. 

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Servet GYO ile Deks Yatırım resmen birleşti! 

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi...

Servet GYO, Deks Yatırım ile birleşti!

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemlerine ilişkin 15 Aralık 2019 tarihinde Yönetim Kurulu'nun aldığı kararları açıkladı.

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisse satışında son durum!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirakinin yurt dışındaki ortaklığa ait hisselerinin satış müzakereleri hakkında bilgilendirme yayınladı.

GYO hisseleri kampanya açıklaması ile yükseldi!

Borsa İstanbul'da işlem gören GYO hisselerinin fiyatı, açıklanan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile ortalama yüzde 1,2 yükseldi...

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisselerini satıyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirakinin yurt dışındaki ortaklığa ait hisselerinin satış müzakereleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Reysaş GYO hisselerinin bir kısmını geri alacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İMKB'de işlem gören şirket hisselerinden 19.000.000 adetini geri alacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Özak GYO Aktay Turizm hisselerinin yüzde 100'ünü aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aktay Turizm hisselerinin yüzde 100'ünü aldığı bilgilerini tekrar yayınladı...

gyo hisselerinin önerilmesi Haberi

gyo hisselerinin önerilmesi

Borsa İstanbul'da işlem gören, piyasa değeri 14 milyon TL ile 11 milyar 300 milyon TL arasında değişen 31 adet GYO hissesi bulunuyor. GYO şirketlerini ana hatlarıyla gayrimenkul geliştirip veya edinip kiralayan, başta konut olmak üzere gayrimenkul projesi geliştirip satan ve her iki faaliyeti belli oranlarda uygulayan şirketler olarak tanımlamak mümkün. Bu açıdan GYO şirketlerinin hem faaliyetleri açısından, hem de büyüklükleri açısında çeşitlilik arz ettiklerini söyleyebiliriz.


İdil Taraklı’nın Para Dergisi’ndeki haberine göre Borsa İstanbul'da büyük birkaç GYO şirketi haricinde GYO'ların yatırımcılar tarafından fazla rağbet görmediğini belirten ALB Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Arda Coşar, "Bu durum borsadaki GYO şirketlerinin büyük çoğunluğunun banka ve sanayi endeksindeki şirketlere göre daha küçük olması, yeteri kadar likit olmamaları, yabancı ilgisinin daha az olması, öz sermaye büyüme...