05 / 05 / 2024

GYO hisseleri kampanya açıklaması ile yükseldi!

GYO hisseleri kampanya açıklaması ile yükseldi!

Borsa İstanbul'da işlem gören GYO hisselerinin fiyatı, açıklanan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile ortalama yüzde 1,2 yükseldi...



Borsada işlem gören gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) hisselerinden hesaplanan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Endeksi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı, gayrimenkul alanındaki "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile dünkü yükseliş eğilimini devam ettiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Borsa İstanbul'da işlem gören GYO hisselerinin fiyatı, açıklanan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile ortalama yüzde 1,2 değer kazandı.

GYO hisseleri, dün kampanya haberleri ile yüzde 2,26 yükselmesi sonrasında bugün de kampanyanın detayları ile yükseliş eğilimini sürdürerek saat 11.00 itibarıyla yüzde 1,2 artış kaydetti. 

Bakan Murat Kurum kampanyanın 29 Ağustos-31 Ekim arasında geçerli olacak. Kurum, "Bu peşinatla alakalı, bugün dövizde veya altında yatırımını değerlendiren vatandaşımızla alakalı şöyle bir durum söz konusu. Altını ve dövizi bugünkü kurdan neyse bu kur bir kenara koyulacak ve süreç içerisinde diyelim ki dövize ve altına artış geldi, bu artış kadar daire fiyatından bedel düşülecek. Dolayısıyla hiç kimsenin şu saatte dövizini, altınını kenarda tutmasını gerektiren bir durum söz konusu değil." dedi.

 

8 soruda konutta indirim kampanyası 2018!
 


Geri Dön