02 / 05 / 2024

gyo mar yapı

gyo mar yapı

Mar Yapı'nın Basın Ekspres Yolu'nda inşa edeceği "yoo" markasının en iddialı projesi G - YOO Inspired by Starck'ta konutların metrekare fiyatı 4 bin 500 liradan başlayacak

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Kiler GYO Pendik projesi için imzalar atıldı!

T.C. İller Bankası'nca yapılan İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel ve 10299 Ada 3 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi sonucunda Kiler GYO Biskon Yapı A.Ş. Pendik İş Ortaklığı ile T.C. İller Bankası A.Ş. arasında sözleşme imzalandı.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Gebze'den 4.7 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, İmpa Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş. ve Timur Alperen Adan'a ait Gebze'deki arsa üzerine lojistik merkezi kuracak. Şirket arsa için 4 milyon 796 bin 796,20 TL ödedi.

Panora GYO'nun 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO'nun yapılan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu tarafından teklif edilen Kar Payı Dağıtım Önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Trend GYO'nun genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Trend GYO'nun yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan kararları, İstanbul Ticaret Odası Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Akiş GYO ve Yapı Kredi arasında 117.5 milyon TL'lik kredi sözleşmesi!

Akiş GYO'nun Yapı Kredi Bankası A.Ş.'den kullanmış olduğu toplam 117 milyon 516 bin 666 dolar ana para tutarlı kredileri için kredi sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

gyo mar yapı Haberi

gyo mar yapı


Miami, Londra, Berlin, St. Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan 'yoo' markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçecek projesine G-YOO Inspired by Starck adını verdi. Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck'ın imzasıyla hayata geçirilecek projenin toplam yatırım değeri 200 milyon lira. 17 bin 226 metrekare üzerinde yükselecek olan G-YOO Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Konutların metrekare fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlayacak. 


'EN İDDİALI PROJESİ OLACAK' 

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, projeye yoğun ilgi olduğunu ve bu talebin kendilerini şaşırtmadığını söyledi. "Yoo projeleri bazen üç saat ya da bir kaç günde tükeniyor. Bu konuda rekorları...