27 / 07 / 2024

GYODER Adan Zye Gayrimenkul Portföy Yönetimi semineri

GYODER Adan Zye Gayrimenkul Portföy Yönetimi semineri

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER, üniversite işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. MBA in Real Estate Programı, GYODER ve Özyeğin Üniversitesi(ÖZÜ) işbirliği ile Eylül 2017'de başlıyor.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi yarın başlıyor!

GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir ve Samsun'da düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6'ncısını Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri'de gerçekleştiriyor...

GYODER, Gayrimenkul Sektörü İşletme Yüksek Lisans Programı başlıyor!

Türkiye’nin önde gelen derneklerinden biri olan GYODER ve Türkiye’de eğitime yaptığı katkılar ile dünya standartlarını yakalayan Bahçeşehir Üniversitesi, kurumsal eğitim programı kapsamını dizayn etmek ve birlikte yürütmek amacıyla işbirliği kararı aldı..

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 4-5 Eylül'de Kayseri'de!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından bu sene 6'ncısı düzenlenecek olan Gelişen Kentler Zirvesi 4-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Kayseri'de yapılacak zirvenin program detayları belli oldu...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne 2 yardımcı doçent arıyor!

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne 2 yardımcı doçent arıyor. Adaylarda aranan özellik ise; Mimarlık Lisans mezunu ve Yapı Bilimleri alanında doktora yapmış olmak...

GYODER 6. Gelişen Kentler Zirvesi Kayseri'de gerçekleştirilecek!

GYODER Model Şehir haline gelmiş, 6 bin yıllık tarihe sahip, dünyanın en büyük mimarı olan Mimar Sinan'ı yetiştirmiş, dünyanın en yakışıklı dağının eteklerinde kurulmuş Kayseri'de düzenleniyor.

GYODER ve BAÜ'den gayrimenkul sektörüne yönelik ilk yüksek lisans programı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi kuruma özel ilk MBA in Real Estate programını hayata geçiriyor. Program, gayrimenkul sektörüne yönelik ilk işletme yüksek lisans programı olma özelliği taşıyor.

GYODER zirvesi Kayseri'de gerçekleşecek!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu olan GYODER, bu seneki Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6.'sını 4 ile 5 Eylül 2014 tarihleri arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kayseri'de yapacak.

GYODER Zirvesi Kayseri'de yapılacak!

Gayrimenkul ve Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 2014 yılının Gelişen Kentler Zirvesi'ni Kayseri'de gerçekleştirecek. Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6.'sını Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kayseri'de yapacak.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 4 Eylül'de düzenlenecek!

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 4 Eylül'de Kayseri'de düzenlenecek. Bu yıl altıncısı düzenlenen zirvede 'Emlak Sektörü'nün önde gelen firmaları, uzmanları ve Türkiye'nin ünlü ekonomistleri bir araya gelecek.

Hüsnü Özyeğin, Rixos Premium Tekirova’yı aldı!

3.1 milyar dolarlık servete sahip işadamı Hüsnü Özyeğin, otelcilik alanında büyüyecek. Özyeğin, Antalya’da yer alan Rixos Premium Tekirova’yı satın aldı. Premium oteli Rixos işletecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6.sı Eylül'de Kayseri'de düzenlenecek!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER' in Gelişen Kentler Zirvesi’nin 6’ncısı Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirecek...

Hüsnü Özyeğin: Yeni yatırımlar ve yeni sektörlerle hızlı büyüyeceğiz!

Finansbank’ı kurarak büyük başarılara imza atan duayen işadamı Hüsnü Özyeğin artık işlerini kızı Ayşecan ve oğlu Murat ile birlikte yönetiyor. Özyeğin, “Yeni yatırımlar ve yeni sektörlerle hızlı büyüyeceğiz” diyor.

GYODER Adan Zye Gayrimenkul Portföy Yönetimi semineri Haberi

GYODER Adan Zye Gayrimenkul Portföy Yönetimi semineri

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, sektöre değer katan seminer programlarını, gayrimenkul portföy yönetimi konusu ile sürdürüyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 
Programda Gayrimenkul Portföyü Varlık Yönetimi, Hukuki Alt Yapı Yönetimi, Teknoloji Yönetimi; Gayrimenkul Proje Geliştirme Süreçleri, Yatırım ve Proje Finansman Yönetimi, Entegre Bütçe - Gider - Tasarruf Yönetimi; Satış - Pazarlama - PR Yönetimi ve Portföy Yönetiminde Sürdürülebilirlik gibi pek çok konu, sektörün önemli eğitimcileri ve tecrübeli isimleri tarafından masaya yatırılacak. 

GYODER Akademi’nin, teorik eğitimi pratik hayat ile bir araya getirdiği, yaşam boyu öğrenim anlayışına paralel olarak gerçekleştirdiği sertifika programları, konuya ilgi duyan sektör profesyonellerinin katılımı ile düzenleniyor. “A’dan Z’ye Gayrimenkul...