04 / 05 / 2024

gyoder best use uygulaması

gyoder best use uygulaması

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım (Best-Use) Uygulamaları eğitimi 21 Ocak'ta verilecek. Katılımcılar bu eğitimle sektör networklerini güçlendiriyor.

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme eğitimi 21 Ocak'ta!

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım (Best-Use) Uygulamaları eğitimi 21 Ocak'ta verilecek. Katılımcılar bu eğitimle sektör networklerini güçlendiriyor.

GYODER Gayrimenkul Zirvesi'nde gündem gayrimenkul borsası!

Gayrimenkul sektörün önemli oyuncularını bir araya getiren GYODER Gayrimenkul Zirvesinin ana gündemine sektörün finansman yapısı oturdu. Bu konuda geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gayrimenkul borsası kuralım önerisi ele alındı.

Aziz Torun GYODER Başkanlığı'nı bırakacak mı?

Gayrimenkul Zirvesi’nde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Sektör büyük potansiyele ulaştı. Ancak artık pastayı büyütemiyoruz” dedi. Aziz Torun ise GYODER Başkanlığı'nı bırakacağını açıkladı...

14. GYODER Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık'ta!

Sektördeki önemli isimleri ve uzmanları bir araya getirecek Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından gerçekleştirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14.'sü 3 Aralık'ta Hilton Bomonti İstanbul Hotel'de gerçekleşecek.

2014 GYODER Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık'ta!

GYODER Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'sü bu yıl' 1/100.000'den 1/1000'e Gayrimenkul Sektörü temasıyla 3 Aralık 2014 tarihinde Hilton Bomonti istanbul Hotel' de gerçekleştirilecek...

GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi ne zaman?

GYODER 14 . Gayrimenkul Zirvesi, zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları, çarpıcı konuklan ve sürprizleriyle 2014 yılını değerlendirirken, 2015 'in yeni rotasını çizmeye hazırlanıyor...

GYODER İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı, Yöneticilerin Sorumluluğu Eğitimi 20 Kasım'da!

İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı, Yöneticilerin Sorumluluğu Eğitimi GYODER, INDER, KONUTDER, TMB, INTES ve İTO işbirliği ile oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu tarafından organize ediliyor.

Manifesto GYODER ile el sıkıştı!

Ulusal ve uluslararası birçok markaya hizmet veren halkla ilişkiler ajansı Manifesto, “Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım GYODER Ortaklığı Derneği)’ ni müşteri portföyüne ekledi.

Manifesto, GYODER'i müşteri portföyüne ekledi!

Ulusal ve uluslararası birçok markaya hizmet veren halkla ilişkiler ajansı Manifesto, “Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım GYODER Ortaklığı Derneği)’ ni müşteri portföyüne ekledi.

GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık'ta!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli platformu olan Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'cüsünü ''Gayrimenkulün Büyük Resmini Birlikte Çiziyoruz'' konsepti ile 3 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleştiriyor.

GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi 4 Aralık'ta!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli platformu olan Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'cüsünü ''Gayrimenkulün Büyük Resmini Birlikte Çiziyoruz'' konsepti ile 4 Aralık 2014 Perşembe günü gerçekleştiriyor.

Reidin-GYODER Eylül 2014 raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Eylül ayı raporu yayınlandı. Çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi.

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi sektöre özel ilk MBA programını başlatıyor!

Gayrimenkul Platformu GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor.

gyoder best use uygulaması Haberi

gyoder best use uygulaması

Bir gayrimenkul projesinde pazar araştırması için izlenen yöntemler, karşılaştırmalı analizler, rol model projeler, planlanan projeyi konumlandırma, en iyi kullanım için fizibilite yaklaşımları, finansal modelleme ve analizlere giriş konuları aktarılacaktır.


Neden Bu Eğitime Katılmalısınız?

Gayrimenkul sektöründe güncel pazar araştırması çalışmalarının gelişimini öğrenmek istiyorsanız, araştırmaların nasıl irdelendiğini merak ediyorsanız, proje geliştirme süreçleri ve arazi seçimi ile ilgili merak ettikleriniz varsa, gayrimenkul ile ilgili riskleri tanımlama konusunda başka bakış açılarını anlamak istiyorsanız, gayrimenkul projesi geliştirirken bağımsız ve tarafsız bakış açısı ile en etkin ve verimli kullanımı analiz etmeyi ve nasıl modelleme yapılması gerektiğini öğrenmek istiyorsanız bu eğitime katılmalısınız.


Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Eğitim ile katılımcıları sektörü bütünsel değerlendirme, projelerde riskleri görme, alternatifleri ortaya koyma amacı ile çalışan gayrimenkul sektörüne yeni başlayan ve/veya orta düzey yöneticileri hedefliyor,...