13 / 05 / 2024

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama Semineri nerede

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama Semineri nerede

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama Semineri 18 Şubat'ta saat 09:30 ile 12:30 arasında GYODER ofisinde gerçekleşecek Eğitimde, durgunluk dönemlerinde, konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

Türkiye'de dolar ve enflasyonu düşürecek formül açıklandı: Türk lirasındaki kayba dikkat

Türkiye'de ekonomi piyasasının çarklarını durma noktasına getiren yüksek enflasyon ve yüksek kur geniş kitlelerin alım gücüne darbe vurmaya devam ediyor. Ekonomi uzmanları ülkedeki faiz-enflasyon-durgunluk döngüsünden çıkmanın formülünü açıkladı.

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Ali Kurt'tan Kadem Ekşi'ye kentsel dönüşüm yanıtı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dönemlerinde 1 milyar TL'den fazla kaynağın kentsel dönüşüme aktarıldığını belirten Kurt, "Bizim riskli yapıları dönüştürmemiz ve önlem almamız lazım diyoruz" dedi.

Kiralara Kovid-19 düzenlemesi geliyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle ekonomik faaliyetlerde yaşanan aksamalar şirketleri, esnaf ve tüccarları zor duruma düşürdü. Devlet, Borçlar Kanunu’nda, salgın dönemlerinde kapalı olan iş yerlerinin kira vermemesi üzerine bir öneri hazırlıyor. 

Dövizde kazanan sanayiciler arsa yatırımına yöneldi!

Ülkenin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ekonomik dalgalanma dönemlerinde hem küçülmek hem de büyümek isteyen sanayiciler arsa yatırımına yöneldi.

GYODER Turizmde Dönüşüm Arayışları paneli 17 Şubat'ta!

GYODER Çözüm Platformu'nun, 'Turizmde Dönüşüm Arayışları' başlığıyla düzenlediği panelde turizmde dönüşüm senaryoları, bu dönüşümün gayrimenkul sektörü için önemi, farklı gayrimenkul sınıflarının turizm amaçlı dönüştürülmesi konuları konuşulacak...

Konut kredisi faizleri düşüyor, talep patlıyor!

Kamu bankalarında Ağustos’ta başlattığı faiz indirimiyle Ağustos ve Eylül dönemlerinde konut satışları yükselişe geçti. Özel bankalarda en düşük faiz oranı yüzde 1.08 oldu. Konut kredi stoku 190 milyar liraya yaklaştı..

Seçim dönemleri, ticari gayrimenkulde fırsat alımları yaratır!

Network Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir yaptığı açıklamada ‘Seçim dönemlerinde oluşabilecek ekonomik durgunluğuna karşı, gayrimenkullere kampanyalar artar, fiyatlar düşer’ dedi

Kiralama dönemlerinde problemler çözülecek!

TEB, Kiraplus ile iş birliği sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında kiralama dönemlerinde yaşanan problemlerin azaltılması planlanıyor.

Dünyanın en lüks mağarası Beckham Creek satışa çıktı!

Soğuk Savaş dönemlerinde sığınak olarak kullanılan ABD Arkansas eyaletindeki Beckham Creek Mağarası'nın şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Dünyanın en lüks mağarası olan Beckham Creek, 2.7 milyon dolara satışa çıktı.

Anadolu'da konut hareketliliği yaşanıyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 2017 yılının çeyrek dönemlerinde yayınlanan Yapı İzin istatistikleri Raporu’nun 2017 ilk yarı verileri, gayrimenkul sektöründe İstanbul’daki hareket hızının Anadolu’nun diğer illerine göre düşük kaldığını ortaya koydu.

Üniversite kayıt dönemlerinde emlak dolandırıcılığına dikkat!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversite kaydına gelen öğrenci ve velilere uyarılarda bulunarak, dolandırıcılara karşı dikkat olunmasını söyledi.

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama Semineri nerede Haberi

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama Semineri nerede

Günümüzde markalı projelerin çoğalmasıyla birlikte satışta kıyasıya rekabetin artmaya ve pazarlamada fark yaratanların öne çıkmaya başladığı görülüyor. Markalı konut pazarında artık pek çok kişi “pazarlamanın” öneminin farkında ve genel olarak yapılması gerekenleri de biliyor. Ancak, henüz pek çoğumuzun bilmediği bir kavram daha var:

Durgunluk Dönemlerinde Projemizi Nasıl Pazarlarız ve Nasıl Satarız?

İnteraktif gerçekleşmesi hedeflenen bu eğitimde, durgunluk dönemlerinde, konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.


Eğitim İçeriği Nedir?

Pazarlamanın temel kavramları

Hedef kitle kimdir, ne yer, ne içer, nasıl yaşar?

Mecra kullanımında hedef kitleye göre değişen trendler

Alternatif pazarlama araçları

İş ortakları yönetiminde dikkat edilecek konular

Projenizi yeniden etüd etme zamanı

Hedef kitleniz kim? Başka kimlere dokunabilirsiniz?

Pazarlama faaliyetlerinizle hedef kitleye gerçekten ulaşabiliyor musunuz?

Fiyat/kalite/müşteri beklentileri/müşteri bütçesi dengeli mi?

Müşteri sizden neden alsın?

Durgunluk döneminde projenizi satmak için neler yapmalısınız?


GYODER Durgunluk Dönemlerinde Satış ve...