29 / 04 / 2024

GYODER İNDER KONUTDER kampanyası

GYODER İNDER KONUTDER kampanyası

GYODER İNDER KONUTDER, konutta 20 indirim kampanyası başlattı. Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına katılan 41 firma katıldı..

GYODER ve KONUTDER'den 'konut satışları' değerlendirmesi!

GYODER Başkanı Kalyoncu, düşük faiz oranlarının konut satışlarında rekoru getirdiğine dikkat çekerek, "En önemlisi de hem vatandaşımız konut sahibi oldu hem de gayrimenkul sektörü zorlu bir dönemde büyük moral kazandı" diye konuştu.

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Konut sektöründe envanter çalışması yapılıyor!

Türkiye'deki tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespitine ilişkin sektör temsilcileri KONUTDER, GYODER, İNDER ve Emlak Konut GYO tarafından envanter çalışması yapılıyor...

Konut sektörünü kurtarmanın önemi ve faturası!

Konut sektöründe stokların eritilmesine yönelik çalışmalar ortaya çıkmaya başladı.Emlak Konut GYO; tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespiti için KONUTDER, GYODER ve İNDER'le bir envanter çalışması hazırlandığını duyurdu. 

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Konutta yeni kampanya başlıyor! Peşinat ve faizler iniyor!

KONUTDER, İNDER ve GYODER, Emlak Konut GYO desteğiyle yeni bir kampanyaya hazırlanıyor. Kampanyanın Eylül'de başlaması planlanıyor. Ev alacakları sevindirecek ve konut sektörünü hareketlendirecek kampanya ile konut kredi faizinin yüzde 0,95'e inmesi bekleniyor...

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor!

Konut firmalarının GYODER, İNDER ve KONUTDER önderliğinde başlattıkları yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor...

Alya Grandis’te kredili alımlar arttı!

GYODER, İNDER ve Konutder’in liderlik ettiği düşük faiz ve yüzde 20 indirim kampanyasına katılan Alya Grandis projesinde kredili alımlarda artış yaşandı..

Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıklamıştı. İşte, Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

GYODER İNDER KONUTDER kampanyası Haberi

GYODER İNDER KONUTDER kampanyası

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nin (KONUTDER) ortak düzenlediği basın toplantısında verilen bilgiye göre bu üç derneğin üyeleri satttıkları konutların fiyatını yüzde 20 düşürdü. Ayrıca kampanya süresi boyunca fiyatlara zam yapılmayacağının taahhüt edildiği de belirtildi.

Kampanyanın detayları, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas ve Türkiye’nin önde gelen 40 markalı konut üreticisi firmanın katılımıyla gerçekleştirilen ortak basın toplantısında açıklandı.

Kampanyayla ev almak isteyeler yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli kredisini 0.98 faizle ve yüzde 20 indirimle alabilecekler. 30 gün sürecek kampanyada son gün 15 Haziran 2018 olacak. Türkiye’nin en büyük firmalarının en gözde projeleri kampanya kapsamında olacak. 

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil firmaların 48...