18 / 05 / 2024

gyoder indirimdeki 30 kampanyası

gyoder indirimdeki 30 kampanyası

Başarısız darbe girişimi sonrası gayrimenkul sektöründe güç birliği kararı alındı. Emlak Konut GYO’dan sonra GYODER de konut seferberliğine dahil oldu.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Karaca blender seti yüzde 30 indirimde! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Ünlü mutfak ürünleri markası Karaca’nın çeşitli ürünleri yüzde 30’a varan oranlarda indirime girdi. Peki Karaca’nın indirimdeki ürünleri hangileri, neler var? Fiyatları kaç TL’ye düştü? Karaca’nın indirime giren blender seti özellikleri neler? Fiyatı kaç lira?

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta!

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis 30 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER gayrimenkul araştırmacılarını ödüllendiriyor!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, İAV (İktisadi Araştırmalar Vakfı) iş birliği ile GYODER Lisansüstü Tez Ödülleri' yarışmasını hayata geçiriyor. Yarışmaya  yüksek lisans ve doktora mezunları katılabilecek. Katılımcılar 30 Eylül 2021'e kadar başvurabilecek.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

20 yıl vade kampanyasına GYODER ve KONUTDER de katıldı!

Emlak Konut GYO öncülüğünde 30 projede başlayan 20 yıl vadeli kampanyaya GYODER VE KONUTDER üyelerinin 75 projesi daha dahil oldu. Böylece ‘fırsat’ konutların sayısı 15 binden 50 bine kadar ulaştı.

Emlak Konut ve GYODER kampanyası yüzde 35 avantaj sağladı!

Emlak Konut ve GYODER'in 0.70 faizle başlattığı kampanyaların konutta yüzde 30-35 indirimle yatırımcıya avantaj sağladığını belirten Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tek başına yeterli değil. Bankalar elini taşın altına koymalı" dedi.

İşte GYODER'in kampanya başlattığı 30 proje!

Başarısız darbe girişimi sonrası gayrimenkul sektöründe güç birliği kararı alındı. Emlak Konut GYO’dan sonra GYODER de konut seferberliğine dahil oldu.

GYODER 15. Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs'ta!

GYODER'in düzenlediği 15. Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs 2016 Pazar günü saat 08:30'da başlayarak 21:00'de son bulacak. Zirve Raffles Hotel İstanbul, Zorlu Center'da gerçekleşecek.

GYODER Akademi'nin satış ve pazarlama semineri 3 Mart'ta!

GYODER Akademi'nin durgunluk dönemlerinde satış ve pazarlama eğitim semineri 3 Mart Perşembe günü saat 09:30'da verilecek. Seminerde konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

GYODER Akademi'nin satış ve pazarlama semineri 18 Şubat'ta!

GYODER Akademi'nin durgunluk dönemlerinde satış ve pazarlama eğitim semineri 18 Şubat Perşembe günü saat 09:30'da verilecek. Seminerde konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

gyoder indirimdeki 30 kampanyası Haberi

gyoder indirimdeki 30 kampanyası

Başarısız darbe girişimi sonrası gayrimenkul sektöründe güç birliği kararı alındı. Emlak Konut GYO’dan sonra GYODER de konut seferberliğine dahil oldu. Ülke geneline 39 şirketin katılımı ile 86 proje için kampanya başlatıldı. 56 bin evin bir ay süre ile 120 ay vade, yüzde 20 peşin ve 0.70 faizle satılacağını belirten sektör temsilcileri “Bankalar destek olursa kampanya 1 ayla sınırlı kalmaz” dedi. İşte kampanyaya katılan şirketler ve projeleri:




1- Ağaoğlu: My Home Maslak, My Towerland, Andromeda Gold, My World Europe, My Newwork



http://www.agaoglu.com.tr


2- AND Gayrimenkul: AND Pastel




http://andpastel.com/


3- Astay Gayrimenkul: Onaltıdokuz İstanbul




http://www.astayyatirim.com/


4- Bakyapı: İstanbul Prestij Park, Konya Prestij Park, Bursa Prestij Elit, Bursa Prestij Optimum