05 / 05 / 2024

GYODER teşekkür raporu

GYODER teşekkür raporu

4 kamu bankası öncülüğünde başlatılan sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman paketi inşaatçıları sevindirdi. GYODER Yüksek İstişare Kurulu, konuyla ilgili teşekkür ilanı yayınladı. 

Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı!

Son dakika aktarılan detaylara göre, depremden etkilenen Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak?

Yaz tatiline geri sayım başladı. Milyonlarca öğrencinin yaşadığı karne heyecanı bu ay sona erecek. Peki, 2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak? İşte detaylar...

Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir ve teşekkür ortalaması kaç?

Okulların kapanmasına kısa zaman kala öğrenciler takdir ve teşekkür belgesini kaç puanla alacaklarını merak ediyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf Takdir ve teşekkür ortalaması kaç? İşte detaylar...

Yatırım yapmadan nasıl para kazanılır? İşte yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri...

Yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için kullanılan bazı yöntemler...

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

Gratis'te makyaj ürünlerine yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Gratis'te hangi ürünler indirimde? Gratis'te yüzde 50 indirimli ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?

Takdir, teşekkür alan öğrenciye müjde! 5 bin 104 TL para ışık hızı ile yatacak! Anne babalar hemen bir baksın!

Akademik yılın ilk döneminin sonunda milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başarı teşvik programı başlatılacağını ve yeterliklerini gösteren öğrencilerin 5.104 TL alacağını duyurdu.

Migros’ta çılgın kampanya! 17 Ocak’a kadar tek üründe 60 TL’ye varan mega indirim! İşte O ürünler ve fiyat listesi…

Migros’ta çılgın kampanya! 17 Ocak’a kadar tek üründe 60 TL’ye varan mega indirim! İşte O ürünler ve fiyat listesi…

Bakan Kurum'dan TOKİ Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu!

TOKİ Sosyal Konut "İlk Evim, İlk İş Yerim" proje çekilişleri devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvuru yapan adaylara teşekkür mektubu yayımladı.

Gratis’ten anneler gününe özel büyük indirim! Gratis’te hangi ürünler indirimde bu fırsatlar kaçmaz

Gratis, 8 Mayıs Anneler Gününe Özel indirimlerin yer aldığı kataloğu duyurdu. Birçok ürünler %50 indirime giden Gratis’te hangi ürünler indirimde? Peki hangi ürünler Anneler Gününe Özel indirime girdi? İşte Gratis’in Anneler Gününe Özel indirimli fiyatları haberimizde…

Electrolux'ten dev kampanya! İşte çamaşır makinesi ve ankastre fırın Mart 2022 fiyat listesi!

Electrolux'ten seçili çamaşır, kurutma ve ankastre fırın alışverişlerinde dev kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde Migros'tan 750 TL'lik alışveriş kodu hediye ediliyor. İşte İşte çamaşır makinesi ve ankastre fırın Mart 2022 fiyat listesi...

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

GYODER teşekkür raporu Haberi

GYODER teşekkür raporu

Hükümetin 4 kamu bankası öncülüğünde başlattığı sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman paketi sunması inşaat sektörünü memnun etti.

Yeni Akit'te yer alan habere göre; ekonominin darboğaza girdiği dönemde hükümetin kurtarmak için ilk el attığı sektör olan inşaat sektörü, son hazırlanan kredi destek paketi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a "Marifet iltifata tabidir" başlığı ile iki gazetede ilanla teşekkürlerini iletti.

MARİFETİ TAKDİR ETMEK BORCUMUZDUR

İşte GYODER Yüksek İstişare Kurulu'nun yayınladığı o ilanın tüm detayları:

''Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde atanmış bakanlarımızın her birinin ayrı ayrı geceyi gündüze katarak ülkemiz için çalışmalarını, gayretlerini bu çalışma ve gayretlerin sonuçlarını milletimizin birer ferdi olarak görüyor ve takdir ediyoruz.

Bugünlerde bütün dünya...