16 / 05 / 2024

gyoder yeni imar mevzuatı eğitimi ne zaman

gyoder yeni imar mevzuatı eğitimi ne zaman

GYODER, "Gayrimenkul Geliştirmede Yeni Mevzuatın Getirdikleri" konulu İmar Mevzuatı Eğitimi veriyor. Eğitim, Gülcemal Alhanlıoğlu tarafından İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi' nde 4 Kasım' da verilecek...

Büyükyalı için yeni imar planı hazırlandı!

TOKİ’nin gelir paylaşımı esasına göre ihale ettiği ancak geçen yıl planları mahkeme kararı ile iptal edilen, Kazlıçeşme sahilindeki konut projesi Büyükyalı için yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı..

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Nisan 2018!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.17 oranında arttı.

Mudurnu'ya yeni imar planları!

İmpo İmar tarafından Türkiye'nin 15'inci yavaş kenti Mudurnu ilçesi için yeni imar planları da hazırlandı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2018!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı..

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.

Talas'ta yeni imar planları hazırlanıyor!

Talas Belediyesi, ilgili meslek odaları ve müteahhitlerin katılımıyla yeni imar planı ve kentsel dönüşüm çalışmalarını konuşmak adına toplantı düzenledi.

Sultangazi'deki yeni imar planı işlemleri mecliste!

Sultangazi'de yapılan parsel değişikliği ve yeni imar planı işlemleri TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Karşıyaka Stadı için yeni imar planı yapılacak!

İzmir'de inşa edilecek olan Karşıyaka Stadı için Anıtlar Kurulu kararı doğrultusunda yeni imar planı yapılacak.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Yeni imar yönetmeliği RE360'ta konuşuldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle Aremas Gayrimenkul’ün ana sponsorluğunda düzenlenen  RE360'ın ikinci gününde de önemli konular konuşuldu. Yeni imar yönetmeliği RE360'ta konuşuldu.

Yeni imar yönetmeliği yapı ruhsatlarına rekor kırdırdı!

İmar yönetmeliğinde yapılan değişikliğin 1 Ekim’de yürürlüğe girecek olması müteahhitleri hızlandırdı. Yeni imar yönetmeliği yapı ruhsatlarına rekor kırdırdı.

Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü!

Adıyaman'da kentsel yenileme kapsamında yeni imar planları geliştirilecek. Bu kapsamda Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü.

Bursa Gökdere için yeni imar planı hazırlanacak!

Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi arasında imzalanan protokolle Gökdere’de 84,88 hektarlık alan için yeni imar planı hazırlanması için imzalar atıldı. 

gyoder yeni imar mevzuatı eğitimi ne zaman Haberi

gyoder yeni imar mevzuatı eğitimi ne zaman


GYODER "Gayrimenkul Geliştirmede Yeni Mevzuatın Getirdikleri" konulu İmar Mevzuatı Eğitimi veriyor. Eğitimin amacı; yeni mevzuatta oluşan son gelişmeler ve bu gelişmelerle beraber gelinen durumu değerlendirmek, gayrimenkul geliştirmede yeni mevzuatın getirdiklerini anlatmak. Eğitimin içeriğinde ise gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi sırasında, Bakanlıkça yeni yayınlanmış olan, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ve İmar Kanunu’nun değerlendirilmesi, Kanunun proje geliştirme yaklaşımlarına etkileri ele alınacak.


Eğitim, Gülcemal Alhanlıoğlu tarafından 4 Kasım 2013 tarihinde 09.30 - 12.30 saatleri arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi'nde verilecek. 


Gülcemal Alhanlıoğlu hakkında... 


Gülcemal Alhanlıoğlu, gayrimenkul sektöründe, pazarlama, satış ve proje geliştirme alanlarında 10 yıldan fazla bir tecrübeye sahiptir. 


2000 yılında çalışma hayatına, Atelye T’de kent tasarımcısı olarak başlamış, gayrimenkul sektöründe çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesinde araştırma görevliliğiği yapmıştır. 2004 yılından itibaren Soyak Topluluğu...