19 / 05 / 2024

gyoderin faaliyet alanları

gyoderin faaliyet alanları

GYODER, 15. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Genel Kurul'da Aziz Torun tekrar dernek başkanlığına seçilirken, derneğin yeni faaliyet alanları arasına 'yeşil binalar' konusu da eklendi...

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Faizsiz konut sistemi nedir?

2007'de çıkarılan 5582 sayılı yasayla sağlanan ipotekli konut finansman imkânı ve ekonomik stabilizasyonun etkisiyle konut talepleri artınca, otomobil finansmanı için grup organizasyonu yapan şirketler konutu da faaliyet alanlarına kattı.

Tekfen, Sahraaltı Afrika ve Kanada'yı mercek altına aldı!

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili, müteahhitlikte faaliyet alanları ile coğrafyalarını genişletme ve çeşitlendirmenin iyi bir risk yönetim tekniği olduğunu belirtti. 

Wanda Group, Türkiye’ye Mar Yapı ortaklığıyla geliyor!

Teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarıyla dikkat çeken Çinli WandaGroup, Mar Yapı ortaklığıyla Türkiye’ye turizm yatırımı için geliyor.

Mar Yapı, Wanda Group ile Stratejik İşbirliği Anlaşması imzaladı!

Mar Yapı Wanda Group arasında imzalanan Stratejik İşbirliği Anlaşması, Wanda Group’un teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarındaki yatırımlarında Türkiye’de Mar Yapı’yı stratejik ortak olarak konumluyor.

Vefa, ön üretimli yapılarda tüm şirketlerini tek çatı altında topladı!

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın yeni faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.

Alman TÜV SÜD Türkiye'de şirket satın alacak!

Alman denetim ve belgelendirme kuruluşu TÜV SÜD, en önemli pazarlarından biri olarak gördüğü Türkiye'deki faaliyet alanlarını genişletmeye hazırlanıyor.

Tapu döner sermaye yönetmeliği 2015!

Tapu döner sermaye yönetmeliği, Döner Sermaye İşletmesinin yönetimi, faaliyet alanları, işleyişi, sermaye kaynakları hakkında yasal esasları içeriyor. İşte tapu döner sermaye yönetmeliği 2015...

Deniz Harita inşaat sektörüne giriş yaptı!

2011 yılında Erdem Deniz tarafından Deniz Harita adı altında kurulan mühendislik firma, 2014 yılının ilk çeyreğinde inşaat sektörüne de geçiş yaparak "Denizer Harita İnşaat Taah. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti." olarak faaliyet alanlarını genişletti.

Necati Alkan Spor ve Kültür Tesisi hizmete açıldı!

Çekmeköy Belediyesi, zaman içinde yıpranan Necati Alkan Spor Tesisleri’ni yeniledi. Bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni faaliyet alanları da eklenen tesis Necati Alkan Spor ve Kültür Merkezi adıyla hizmet vermeye başladı.

Esas Holding Çinli otomotiv camı üreticisine ortak oldu!

ESAS Holding faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek; Çin’in, dünyanın 2’nci otomotiv cam üreticisi Fuyao Glass Industry Group Co. LTD.’nin (FUYAO) Hong Kong Borsası’na ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Elz İnşaat BOTAŞ Irak Türkiye Ham Petrol Hattı inşaatında yer alıyor!

Adana'nın en önemli iş adamlarından Mehmet Hanifi Kalo, Adana ekonomisi, faaliyet alanları olan sökterler ve firmalarının ticari anlamda ki başarıları hakkında yaptığımız söyleşide, başarısının sırlarını paylaştı..

Orman Genel Müdürlüğü döner sermaye işletmesi yönetmeliği!

Orman Genel Müdürlüğü döner sermaye işletmesi yönetmeliği 22 Mart 2015 tarihinde 29303 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, Döner Sermaye İşletmelerinin faaliyet alanları, görev, yetki ve sorumluluklarını düzenliyor...

gyoderin faaliyet alanları Haberi

gyoderin faaliyet alanları

GYODER, 15. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Genel Kurul'da Aziz Torun tekrar dernek başkanlığına seçilirken, derneğin yeni faaliyet alanları arasına 'yeşil binalar' konusu da eklendi. 


TÜRKİYE Gayrimenkul Sektörü'nün çatı kuruluşu 'Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' (GYODER), 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi . Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda tüzük değişikliği ile iki önemli karar alındı. Buna göre; derneğin yönetim kurulu sayısı 21'e yükseltilirken, ana faaliyet konularına 'yeşil binalar' eklendi. Alman en önemli karar ise derneğin Yönetim Kurulu üye sayısının 15'ten 21'e yükseltilmesi oldu. Derneğin yapısını ve temsili yetini güçlendirmek adına Anadolu şehirlerinde gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri GYODER Yönetim Kurulu'na alındı. Aziz Torun yine GYODER Başkanlığı'na seçildi. 


21 yönetim kurulu üyesi Yönetim Kurulu ise Ahmet Akbalık, Musa Ay kaç, Murat...